Mit csinálnál, ha megfosztanának az álmaidtól?
Figyelt kérdés
Mindent megteszel egy adott cél érdekében. Állítólag még tehetséges is vagy. A szakma elismeri azt amit csinálsz, és mégis, mikor szükség lenne az igazi támogatásra, cserben hagynak, így nem érheted el az álmod?2015. máj. 22. 16:55
1/6 anonim válasza:
Én is cserbenhagynám azokat, akik megfosztottak tőle.
2/6 anonim válasza:
Nincs az az orvos aki ezek után összerakná az illető koponyaját....
3/6 dyamortal válasza:
Egyszer azt a mondást olvastam ami nagyon megfogott, hogy ha van cél akkor vezet oda út is. Lehet hogy megpróbálod százszor elérni a célod, álmod de mindig lesz aki ezt nem akarja. Mert az ember ilyen a alapvetően, ha neki rossz? legyen a másiknak is...nehogy már a másiknak jobb legyen mint nekem...Azt mondom ne add fel és elérheted az álmaid.
4/6 anonim válasza:
Nem hagynám hogy megfosszanak. Az én álmom hagy csináljak azt vele amit én akarok. :)
5/6 anonim válasza:
Olyan álmaim vannak, amitől más ember nem tud megfosztani engem. (Max ha megöl. Ez esetben nem sokat tudnék tenni)
6/6 anonim válasza:
Az az álom nem az ÉN álmom, ahol szükség van mások "igazi" támogatására.
Az én saját álmomat én magam is meg tudom valósítani, az én álmom nem másokon keresztül vezet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!