20-as vagyok, még annyit, hogy nekem is van diplomám, mégsem érzem felháborítónak azt, hogy valaki betanított munkásként sem akar nyomorogni. Te tudhatnád a legjobban azt, hogy nem mindenki való egyetemre és nem mindenki jut el a diplomáig. Nem mindenki egyformán okos, tehetséges és ambiciózus. Ha én pl.úgy döntöttem volna, hogy továbbtanulás helyett körmösnek tanulok, akkor már nem lenne jogom egy embernek való reális fizetéshez? Ez nem így működik. Vagy te csak azért szereztél diplomát, mert azt hitted azzal jobban jársz? Tévedtél.
2018. aug. 26. 13:20
22/32 anonim válasza:
"Betanított munkakör, a fizetés is olyan amilyen a munka brutto 150."
XDXD
2018. aug. 26. 14:02
23/32 anonim válasza:
"Betanított munkakör, a fizetés is olyan amilyen a munka brutto "
Én már hallottam ilyen párbeszédet: főnök odamegy a melóshoz hogy milyen munkát végze és csapnivaló... és a melós csak ennyit mondott erre: főnök úr a munkám pont olyan amilyen a fizetésem-egy nagy szar! jobbat akar? Fizessen többet!
A főnök erre elhordta magát, és többet nem volt panasz a melósra.
2018. aug. 26. 14:11
24/32 anonim válasza:
"Vagy te csak azért szereztél diplomát, mert azt hitted azzal jobban jársz?“
Micsoda iszonyat hülye kérdés!! Anyám!!
Hát mit gondolsz mi a lótökért szereztem diplomát? Miért nem álltam meg az érettséginél? Na mégis miért??? Mert (hűha ki gondolná...) AZT HITTEM AZZAL JOBBAN JÁROK!!
Igen, képzeld pont azért! MIért mennek az emberek a felsőoktatásba? mert nem akarnak trógermelót végezni szar pénzért azért!
Igen, azért!
Aztán manapság oda jutunk hogy egy vödörcipelő 8 elemis alkesz egy építkezésen bőven többet kap mint egy 80 diplomás ember 100 évvel a háta mögött!
és nem, erre nem válasz az hogy „akko« mennyé oda...“ Ez nem válasz, el elpoénkodás semmi több.
2018. aug. 26. 14:17
25/32 anonim válasza:
#24 Hát akkor elb..ztad. Azért megyünk felsőoktatásba, mert az a tudományterület érdekel, és csak a felsőoktatásban tanítják. A caps lockra meg ügyeljél, mert beragadt.
2018. aug. 26. 19:19
26/32 anonim válasza:
#25: Jajj, hagyjuk ezt az álszent gyökérséget, jó?
2018. aug. 26. 19:22
27/32 anonim válasza:
Balázska napi kamu agymenése. És jól be is válaszolgat magának más felhasználóról. Jómúltkor még iskolában dolgozott, ahol az igazgató volt az alkesz.
2018. aug. 26. 19:23
28/32 anonim válasza:
Nekem volt alkesz munkatársam, munka közben is ivott, de ő egy percre sem ült le, tényleg végig dolgozta a 10 órát, és maximum 10 percre állt meg egész műszak alatt.
2018. aug. 26. 21:38
29/32 anonim válasza:
Oké, vannak munkakörök, ahol tényleg hihető, hogy ittasan dolgozik valaki, akár az is hogy közben is fogyaszt. Festők, kőművesek, segédmunkások, közmunkások meg ilyenek. De Balázska kitalált világában részegen ordibáló irodai főnökök vannak, akik néha legurulnak a lépcsőn, főnök jobb kezek, akik az irodában egész nap csak piálnak. Meg iskolaigazgatók, akik a diákok előtt esnek-kelnek, meg négykézláb másznak, és mindezt már húsz éve.
2018. aug. 27. 08:22
30/32 anonim válasza:
#27 Magadról beszélsz, nem rólam. Te vagy álszent, mert azt hiszed az egyetem egyenes út a nettó 400ezerhez, közben meg beadagolod az oktatóknak is, hogy jajj, mennyire érdekel téged az adott szak. Aztán közben nem is a szak érdekel csak a pénz. Én tudom, hogy nagyon kell a pénz, de azt nem az egyetem puszta megléte fogja meghozni. Ha a munkáltatónak nincs szüksége arra, amit tanultál, akkor nem fog ezért fizetni neked. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!