Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akkora lenne a munkaerőhiány...

Akkora lenne a munkaerőhiány hogy egy alkeszt is meg kell tűrni mert nincs más?

Figyelt kérdés

Igaza van a főnöknke, Van itt egy alkesz ürge, aki igen gyakran vagy eleve becsiccsantva jön vagy józanul jön, és műszak végére csiccsant be.

A főnök ezerszer elmondta egy szaros alkesz rég kirúgta volna, de nincs helyette más. Senkit se talál aki nemhogy jobb nála, de még ilyet se nagyon.

Tényleg akkora lenne a hiány hogy egy alkeszt meg kell tűrni mert más nincs helyette?

Betanított munkakör, a fizetés is olyan amilyen a munka brutto 150.

2018. aug. 26. 09:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ilyen szar fizu mellett egyetlen öröme az embernek az alkoholban van. De most nem? Most gondolj bele! Csóri fószer már nem fiatal (gondolom), nem sok választása van, így jobb híján maradt ez a meló, amit valószínűleg rühell. Ha elvégzi a munkáját, akkor nincs gond. Ha pedig a főnöködnek új munkaerőre akar szert tenni, akkor igazodjon a való élethez fizetés terén. Ennyi igazából.
2018. aug. 26. 10:24
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Általában megfigyelhető, hogy a munkahelyek egyáltalán nem becsülik meg a régi dolgozókat, akik letettek valamit az asztalra. Ugyanúgy bánnak velük, mint az említett "alkeszekkel", így azok menekülnek, és csak még több "alkesz" lesz, vagy éppen senki. Tőletek hány embert üldöztek el, mielőtt kénytelenek voltak az említett személyt felvenni, "mert nincs más"? Ugye, hogy ugye?

Nincs munkaerőhiány, normális munkáltatóhiány van.

2018. aug. 26. 10:24
 13/32 anonim ***** válasza:

" normális munkáltatóhiány van.

"

És ezen én, az átlag munkakereső/alkalmazott hogy tudok segíteni? Hát ha 10 helyből 10 helyen a vezető egy rakás szar akkor mit tehetek?

Menjek a 11. helyre? és ott más lesz? nem. Ott is ugyanaz lesz.

Itt ebben szar ott abban szar-de számít ha vlgső soron mind egy szar?

Szar pénz szar meló szar légkör-és mehetek én a 100. véghez is ott is csak ez lesz.

2018. aug. 26. 10:26
 14/32 anonim ***** válasza:
43%

", akkor igazodjon a való élethez fizetés terén."

A kérdező által írt bruttó 150 betanított munkára az a való élet bizony!

Én diplomáskétn diplomás állásban 20 év után kapok brutto 186.000-et (nettó 120)

2018. aug. 26. 10:28
 15/32 szántóvető ***** válasza:
"Aki meg jön az meghallja hogy bruttó 150 és el is megy."-hol?az ország nyugati részén elhiszem,de pl békésben nem nagyon.
2018. aug. 26. 10:35
 16/32 anonim ***** válasza:
#14: Milyen diplomás állással, és milyen diplomával keresel 120 nettót 20 év után? :o
2018. aug. 26. 11:46
 17/32 anonim ***** válasza:

A való élet az, hogy minden sokba kerül, a lakásárak az egekben vannak, és az ember normál esetben nem rabszolgaként akar tengődni rongyos ruhákban, kenyéren és vízen élve, hanem egy normális helyen, normális lakásban élni az életét úgy élni, hogy nem azon kell gondolkodnia, hogy most akkor eszik vagy megveszi magának azt a pólót a boltban.

Akinek jó a 120 nettó, az gondolom vagy hozzászokott a nyomorgáshoz vagy alátettek a szülei egy lakást még egyetemista korában. De aki szinte a nulláról indul, annak édeskevés a 120 nettó, de még a 150 is. Ez a valóság.

Ha neked jó a 120 nettó, akkor egészségedre. De ne háborogj azon, ha valaki többre értékeli a munkáját, és tisztességes bérért kíván dolgozni. Mert ez ami most van, az nem tisztességes. Igenis szoktassuk hozzá a munkáltatókat ahhoz, hogy többet ér a munkánk a minimálisnál. Dobálják az aprópénzt azoknak, akiknek ez megfelel.

2018. aug. 26. 11:58
 18/32 anonim ***** válasza:
Bizonyos területeken és munkakörökben tényleg nagy a hiány. Ahol én korábban dolgoztam oda is már mindenféle jöttment embert felvettek mert nem jött senki más, legalább annyian de még többen is csak elmentek. Én is azért hagytam ott a helyet, mert már nem bírtam a sok túlórát, meg hogy a kevés ember miatt nem lehet egy napra előre se tudni a beosztást, így nem tudtam semmit se szervezni a magánéletemben.
2018. aug. 26. 12:08
 19/32 anonim válasza:
39%

": Milyen diplomás állással, és milyen diplomával keresel 120 nettót 20 év után? :o“

Államig köszféra közig és igazgatásszerv diplomák. Nem hiszed? Nem kell elhinni. A bértábla nyilvános, nézd meg.

"Akinek jó a 120 nettó, az gondolom vagy hozzászokott a nyomorgáshoz vagy“

Baromság.

Nem az a kérdés hogy „jó"-e nekem a 120 nettó (nem jó) hanem az a kérdés van-e más lehetőség vagy örülhetek ennek is.

Tudod vannak akik 90-es minbérért vagy épp 57-es közfogis bérért nyomják és nem jókedvükben hanme azért mert más nincs. Örülhetnek ennek is.

"De ne háborogj azon, ha valaki többre értékeli a munkáját, é“

Baromság 2.

Én értékelhetem a munkámat akármennyire. És akkor mi van. Semmi. Én szabom a fizetésem? Nem. Annyit adnka amennyit adnak, én meg örülhetek hogy van állásom egyáltalán.

Diplomával.... mielőtt valami szuperokos benyögné h tanulni kellett volna. Tanultam. És? Államigazgatás 2 diploma és ? Tessék megnézni a közszférás bértáblát. Bruttó 170-190. Bruttó!!

Elmenni innnen? Hova?

2018. aug. 26. 13:04
 20/32 anonim ***** válasza:

Hát bocs, de ezek pont azok a fajta diplomák, amiket köztudottan nem fizetnek meg. De ezt te tudtad előre. Amúgy rátapintottam a lényegre, hiába nevezed baromságnak. Te kifejezetten felháborítónak tartottad, hogy valaki kevesli a 150et, mert hogy te csak 120at kapsz, akkor mi az hogy más többet merészel elképzelni magának. Irigykedsz feleslegesen.

A munkáltató majd akkor pofára esik vagy talál valakit, aki rászorul és ideiglenesen beéri ennyivel.

2018. aug. 26. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!