Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet kezelni a melegsége...

Hogy lehet kezelni a melegséget a munkahelyen?

Figyelt kérdés

33/f, megjegyzem nem olyan vagyok akiről látszik, sőt elég heterós vagyok.

A munkahelyi életet nem viszem haza és fordítva sem, a magánéletemről nem beszélek odabent. Ez egy kicsit frusztrál mert a mostani helyen is mindenki családról nyaralásról stb. beszél engem meg olyan titokatosság leng körbe.

Persze az elején ràkérdeztek hogy "család, feleség, gyerek"?

A válaszom egy rövid: Nincs.

Hazudni nem fogok de ennél jobban nem tudok magamról beszélni.

Persze erre kínos csend áll be a beszélgetésben . Mondjuk ami érdekes higy ez csak nekik az nekem nem :D én a kínos csend jelenségét megfigyelni szeretem, pl. ki töri meg a csendet végül és mivel stb

Nem tudom kezelni a helyzetet, kerülöm a személyes témákat, a kérdéseket.. Viszont nem akarom elmondani sem mert egyrészt a munkahelyen dolgozni kell illetve azt sem szeretném ha erről beszélnének.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Melegként ellene vagyok a munkahelyi coming outnak. Ha ezt a relytélyességet fenntartanám, a kínos kérdéseket poénokkal, félig àthallásos válaszokkal elütöm az ok szerintetek?

Olyan nehéz egy munkahelyen az ilyesmi, ti heterók nem is tudjátok milyen az amikor nem mondhatod el hogy hol voltatok a pároddal nyaralni. :(

Amúgy egy pesti multinál dolgozom de nem olyan részlegen ahol sok a meleg, hanem családos emberek vannak.

:)

2018. aug. 25. 09:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Jobb is ,ha nem kommentálod,mert csak még jobban beégeted magad.
2018. aug. 30. 16:21
 32/38 anonim ***** válasza:
29: De evvel is az a baj, hogy munkahelye válogatja, hogy mennyire fogadják el. Én is jöttem evvel, hogy nincs most szükségem csajra, és azt hiszed, leálltak? Jöttek avval, hogy ezt én sem gondolhatom komolyan, meg hogy az ember társas lény, kell mellé valaki, meg ilyenek.
2018. aug. 30. 16:32
 33/38 anonim ***** válasza:
Akkor le kell állítani őket ,hogy köszi nem kell életmódtanács ,te sem okoskodsz bele a dolgaikba ,és törődjenek a saját magánéletükkel ,no meg a munkájukkal, ha már egy munkahelyen vagyunk.Én nagyon flegma és kifejezetten bunkó tudok lenni az ilyen intim kérdéseket ,magánéletet többször firtató emberekkel, elmegy a kedvük a további kérdésektől.Aztán hogy mit pusmusolnak egymással az meg nem érdekel,az ő dolguk,én pénzt keresni járok be dolgozni nem haverokat gyűjteni.
2018. aug. 30. 16:40
 34/38 anonim ***** válasza:

Én még ennyire tudatlan embert életemben nem láttam, mint amilyen te vagy.

A kérdező kerek-perec leírta:

"HAZUDNI NEM FOGOK..."

Erre te csak azért is erőlteted az ostobaságaidat továbbra is:

"21-es ,igen hazugság. Na és akkor mi van? Büntetendő?"

"pont hogy hazugságra van szüksége."

Ilyen súlyos szövegértési problémáid vannak???

Akkor most ki is égeti magát folyamatosan???

Azt is elmondtuk már többen is (tapasztalatból!!!), hogy nem minden embert lehet csak úgy leállítani a kérdezősködéssel, de mint ha csak a falnak beszélnénk.

Erre te:

"Akkor le kell állítani őket ,hogy köszi nem kell életmódtanács ,te sem okoskodsz bele a dolgaikba"

"Én nagyon flegma és kifejezetten bunkó tudok lenni az ilyen intim kérdéseket ,magánéletet többször firtató emberekkel, elmegy a kedvük a további kérdésektől."

Képzeld el, hogy nem mindenki akkora "bunkó" (te írtad magadról, hogy az vagy), hogy a munkatársaival ilyen rossz kapcsolatot alakítson ki. Van aki csak azt szeretné, hogy ne kérdezzék őt többet, de szeretné megőrizni a jó munkatársi viszonyt! Ezt sem tudod felfogni?

"Csak a hülye gabalyodik bele abba a hazugságba ,hogy nem vagyok kapcsolatban és jelenleg nem is keresek párt. Ennyit kell mondani,de gondolom te vagy 21 es az igazmondó népmesei juhász aki soha életében nem hazudott ."

Csak a hülye nem érti meg, hogy a kérdező NEM AKAR HAZUDOZNI!!!

És csak a hülye nem érti meg azt sem, hogy mi az a HAZUGSÁGSPIRÁL és hogyan alakul ki!!!

Én még életemben nem láttam ilyen embert, akiben az érzelmi intelligencia ennyire őrületesen alacsony szintű lenne és ennyire képtelen lenne beleképzelni magát más élethelyzetébe. Mindezeket tetézi, hogy a tudatlanságodat és az értetlenségedet erőszakossággal, arroganciával próbálod kompenzálni.

Ezzel egyáltalán nem segítesz a kérdezőnek.

Innentől kezdve kiszállok a vitából, mert olyan emberrel NEM LEHET érdemben vitázni, aki sem a kérdést NEM ÉRTI MEG, sem a kérdező helyzetébe nem tudja beleképzelni magát, mert minimális érzelmi intelligenciával (EQ-val) sem rendelkezik.

Attól, hogy te százszor elmondod, hogy hazudozni kell és arrogáns módon le kell állítani a kérdezősködő munkatársakat, ettől még a valóságban nem így működik a dolog.

Én léptem. Ez a mondás jut eszembe rólad:

"Magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a gömb..."

2018. aug. 30. 19:14
 35/38 A kérdező kommentje:

légyszi privátban boxoljátok le. :)

nem tesz jót a kérdésemnek

2018. aug. 30. 19:30
 36/38 anonim ***** válasza:
A kérdező kéretlen védügyvédje visszavonult :D Pontosan látom mit írt a kérdező de a hazudni nem fogok, de nem is comingoutolok az olyan ellentmondás amit nem lehet feloldani. Azzal lehetne esetleg hogy azt mondja :semmi közöd a magánéletemhez én se firtatom a tiedet ,de ezt is írtam már tanácsnak. És bizony amit írtam az működik de nekem aztán tökmindegy, mindenki azt csinál amit akar. Én bele tudom képzelni magam a helyébe és biztos hogy egy hetero közösségben nem mondanám el ,hogy meleg vagyok inkább hazudnék, amit már írtam is,mert ez könnyítené meg az életemet az adott helyen.És valójában tényleg senkinek semmi köze a munkatársai magán és szexuális életéhez. Az a paraszt aki ezeket kérdezgeti.
2018. aug. 31. 12:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Rólam tudják a munkahelyemen hogy meleg vagy, de senkit nem érdekel. Igen, ez egy multi cég Budapesten. Sima állami hivatalban kőkorszaki proli emberekkel nem is dolgoznék.
2018. szept. 4. 21:14
 38/38 A kérdező kommentje:

"Rólam tudják a munkahelyemen hogy meleg vagy"

:)

anyway, igazából egy idő után úgy is vágni fogják mindehol úgyhogy... próbálok nem görcsölni rá.

2018. szept. 4. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!