Nem merek változtatni, munkahelyet váltani. Más is van/volt így ezzel?
Nem szeretem a jelenlegi munkahelyem. Unalmas, nem változatos, ráadásul a vezetési módszerrel sem vagyok elégedett, pedig a főnökékkel jó a kapcsolatom. Nincsenek új feladatok, nincsenek kihívások, monoton, egyik nap telik a másik után, én pedig halálra unom magam. Kereskedelemben dolgozom.
Viszont félek váltani, másfél éve vagyok a jelenlegi munkahelyen. Előzőleg is amikor kerestem, több, mint 2 hónapig nem hívtak be egy helyre sem. Félek, hogy megint ilyen sokáig nem lenne munkám, hogy az új helyen valami nagyobb gebasz lenne, hogy a feladatokat nem tudnám teljesíteni, meg úgy az egésztől tartok. De a jelenlegi sem jobb, belefásultam. A fizum nem rossz, de lehetne jobb is.
Aki volt ilyen helyzetben, merre lépett, jó döntés volt otthagyni a biztosat a bizonytalanért?
Attól függ, mi a szakmád. Amit tanultál, amihez értesz, azon a területen mi mást tudnál még csinálni? Annak nincs értelme, hogy x boltból átmész y boltba változatlan feltételekkel és munkakörbe.
Csak jobbért érdemes váltani, ugyanazért nem. Kereshetsz új munkahelyet úgy is, hogy közben dolgozol. Ha behívnak valahova, veszel ki fél nap szabit.
*én pedig halálra unom magam. Kereskedelemben dolgozom.
Ezt hogy csinálod?:D
Tényleg unalmas egy bolti eladó élete, én is csináltam, monoton, megterhelő. Ha árufeltöltő, akkor ugrál össze-vissza, pakol, mint egy robot, ha kasszázik, meg szintén. "Jó napot kívánok! xy ft lesz. Köszönöm. Viszlát" És közben a kezed ugyanazokat a mozdulatokat végzi. Biorobot munka. +A rengeteg idióta ember. Beküldenek a raktárba, kihozatnak veled 5 karton xy terméket, majd benyögik, hogy "Ja, mégsem." és eltűnnek, vagy a pofádba röhögnek.
Én nem bírtam sokáig. Te is válts, keress egy jobb melót, és hagyd ott a francba a mostanit!
Köszi a válaszokat.
Igen, a legnagyobb probléma az, hogy a legtöbb helyre kb. azonnali kezdéssel keresnek embert, kevesen várják ki, amíg én letöltöm az 1 hónap felmondási időmet.
A munkám kb 70%-a háttérmeló, a többi az eladás. Egy ajándékbolt féleség, emiatt van, hogy 1 nap senki sem jön be, mert ugye az ember nem vesz mindennap ajándékot. Karácsony persze őrültekháza, de az év többi hónapja nagyon unalmas.
Kedves kérdező, én szívesen kipróbálnám magam a te munkakörödben :D
Kellenek a tapasztalatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!