Gáz fiatalon gyárban dolgozni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 14:37
1/9 anonim válasza:
Szerinted a munka az gáz? nem gáz.
Kitartottnak lenni, és más pénzén élősködni, na az gáz.
2/9 anonim válasza:
Nem az. Csak nehogy tönkremenj.. :(
3/9 anonim válasza:
Persze, ott kizárólag 70 év felettiek dolgoznak. Nem tudtad?
4/9 anonim válasza:
Én is ott kezdtem eleinte mert sehova nem vettek fel.
Ma egy irodai szerekkel foglalkozó cégnél vagyok középpályás. Kitartás eltökéltség kérdése. 24/F
5/9 anonim válasza:
Nem gáz, de nehéz. Idegzet és tökösség kell hozzá, hogy ne törjenek be az idősebbek.
7/9 anonim válasza:
Az a gáz ha befejezted a tanulamányaidat, lenne is rá lehetőséged, hogy elmenj dolgozni de te inkább csavarogsz egész nap, anyád meg költi rád a pénzt.
8/9 anonim válasza:
Nem dolgozni gáz, vagy a munkát szègyellni gáz, a szüleiden èlősködni gáz. Fiatalon gyárban dolgozni elfogadott, ès normális. Mindenki elkezdi valahol, majd kèsőbb eljutsz egy jobb helyre, csak kitartás kell.
9/9 anonim válasza:
Ismerek egy palit, az egy csomó munkára mondta, hogy gáz. Mostanra hajléktalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!