Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha nem értékelnék azt, amit...

Ha nem értékelnék azt, amit csinálsz, akkor mennyi energiát raknál a munkádba?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 21:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha szegényen leszek beteg tőle, akkor nem lesz első helyen egy pillanatra sem. Ha nem vagyok hanyatlásnak kitéve vele, akkor tolom úgy, hogy kicsit megint alulfizetettnek és kihasználtnak lehessen tekinteni.
2018. aug. 16. 01:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyanannyit, mint most: az elvárt minimumot.
2018. aug. 16. 04:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ugyanannyit. Nem tudok másképp hozzáállni a munkámhoz, csak maximálisan, akármennyire becsülik, vagy nem. Úgy fogom fel, hogy a lelkiismeretemnek tartozom ezzel, hogy tisztességesen próbálom odatenni magam mindig.
2018. aug. 16. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy a maximumot. Az, hogy milyen munkát adok ki a kezeim közül, engem minősít, a saját szegénységi bizonyítványomat állítanám ki, ha gányolnék. Ettől függetlenül ahol nem becsülik meg a jó munkád, azt a helyet szerintem ott kell hagyni.
2018. aug. 20. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor is törekednék arra,hogy a legjobbat hozzam ki magamból.Magam miatt.
2018. aug. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!