Ha nem értékelnék azt, amit csinálsz, akkor mennyi energiát raknál a munkádba?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 21:28
11/15 anonim válasza:
Ha szegényen leszek beteg tőle, akkor nem lesz első helyen egy pillanatra sem. Ha nem vagyok hanyatlásnak kitéve vele, akkor tolom úgy, hogy kicsit megint alulfizetettnek és kihasználtnak lehessen tekinteni.
12/15 anonim válasza:
Ugyanannyit, mint most: az elvárt minimumot.
13/15 anonim válasza:
Sajnos ugyanannyit. Nem tudok másképp hozzáállni a munkámhoz, csak maximálisan, akármennyire becsülik, vagy nem. Úgy fogom fel, hogy a lelkiismeretemnek tartozom ezzel, hogy tisztességesen próbálom odatenni magam mindig.
14/15 anonim válasza:
Ugyanúgy a maximumot. Az, hogy milyen munkát adok ki a kezeim közül, engem minősít, a saját szegénységi bizonyítványomat állítanám ki, ha gányolnék. Ettől függetlenül ahol nem becsülik meg a jó munkád, azt a helyet szerintem ott kell hagyni.
15/15 anonim válasza:
Akkor is törekednék arra,hogy a legjobbat hozzam ki magamból.Magam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!