Milyen rossz tapasztalod van a kasszásokkal a közelmúltból?
Feltételezem a munkaerőhiány miatt is lehet, de egyre több a konfliktusom pénztárosokkal.
Ami érdekes, hogy szinte csak azokkal, akiket nemrég vettek fel, és kisboltokban.
-kevesebbet adott vissza, majd mikor jeleztem, semmi bocsánat, vagy vmi
-1000esből sem tudod visszaadni, majd mikor szólok, h nincs elég apróm, pofákat vág, nem köszön
# 9/10
azért mellébeszélésből te sem vagy gyenge:
„nem azért megyek boltba, hogy jópofáskodjanak velem”
hol írtam olyat, h elvárom h jópofáskodjanak velem? bunkóság és jópofáskodás között nincs semmi, mondjuk kulturált, udvarias viselkedés?
„hogy az utolsó órájában nincs toppon szerencsétlen eladó,”
olyat sem írt senki, h az utolsó órájában. reggel 6-7 körül szoktam bemenni, és már akkor is bunkók.
„hanem az egyre több bunkó ember tömegek miatt is lehet”
imádom azt kifogást is. nos ha ennyire nehezen viseli a bunkó embereket, el lehet ám menni máshova is dolgozni. ja h egész életében kasszás volt, és se diploma, se nyelvtudás? úgy tényleg marad a kassza, vagy gyár.
„Vagy vannak azok a jópofa bankkártyátok, használjátok azt, ha szerencsétlen nem tud visszaadni.”
megint nem sikerült értelmezned. a hangsúly azon volt, h elvárta h apróban fizessek, de mivel nem volt nálam elég, BUNKÓSKODOTT. és ti (te és más kasszás, boltvezető) baromira el vagytok tájolva. kabaré, h 10ből 8x nem tudnak ezresből visszaadni, mikor kb. 600 ft-ot fizetek.
persze, udvariasan meg lehet kérni, h adjak aprót, ha van (szoktam is, múltkor még 10esekben is fizettem), de majd biztos én mint vásárló, felkészülök apróval, úgy megyek boltba :DD hol éltek ti.
egyébként meg csak zárójelben jegyzem meg: a legtöbb kisbolt haldoklik, nálunk is már a nyitvatartási időt is csökkentették, szóval a helyetekben összekapnám magam, és végtelenül kedves lennék, hátha meg tudjátok tartani a maradék vevőiteket és elvergődtök még 5-6 évig.
Már attól falra mászok, hogy olvaslak ember!
Szeretem az ilyet mikor egyesek felsőbbrendűnek érzik magukat csak mert öltönyt viselnek..
"BUNKÓSKODOTT"
Szerintem az nem az apró hiányának, hanem a személyiségednek szólt. Ami az írásodból lejön az se gyenge, gondolom élőben mégjobban olyan a kisugárzásod, hogy ezt a viselkedést váltod ki.
persze, a kisugárzásomnak, egyre jobb :D
odamegyek a kasszához, köszönök, h jó reggelt, vissza se köszön, messziről látszik, h mogorva..aztán bunkó, mert épp nincs nálam apró.
mi lenne a legegyszerűbb magyarázat? az, h feltehetően egy bunkó proli..
de nem, hanem azért van, a kisugárzásom miatt :D
aztatrohadt..
de a legjobb válasz az volt, h ha kedves vagyok és mosolygok, akkor nyert ügyem van!
ezeket ti komolyan elhiszitek? mert ugye olyan még véletlenül sincs, h egy kasszás csak úgy bunkó, az kizárt ebben az országban, az agyam eldobom...
és akkor csodálkozunk a választási eredményen: ennyi naiv, ostob@ embert...
Eladokent ugy gondolom, tobb a bunko vasarlo, mint dolgozo. A legkakibb napomon is ugy koszontem a vasarlot, hogy vigyorgok , mint a tejbe tok, meg nem mondana a kutya se, hogy esetleg 2 nappal ezelott szakitottam a parommal pl.
Mikor beviharzik a ,, kedves” vevo koszones nelkul, majd ker egy... ja, nem... hozzam vag egy ,, lesz egy kavet” , megkoszones es elkoszones nelkul tavozva, varhatja , hogy azzal a kedvesseggel szolgaljam ki, mint ahogy koszontottem. Ez egy oda- vissza jatek.
"mert ugye olyan még véletlenül sincs, h egy kasszás csak úgy bunkó"
De van, viszont a te személyiséged olyan borzalmas, hogy nem kell hozzá ez a véletlen.
Kérdező! Szerintem nem a kasszásokkal van a baj, hanem veled. Nem tudhatod egy embernek miért nincs esetleg diplomája, nyelvvizsgája. Örülj neki, hogy neked olyan szupijó életed van, hogy sosem vagy kedvtelen és mindig 110%on tudsz mosolyogni másokra.
Nem vagyok kasszás, de az ilyen emberekkel, mint te én se tudnék kedves lenni.
Nekem közepes a tapasztalatom. Általában szenvtelen arcot vágok - nem nagyon szeretek csevegni.
De ha jobb a kedvem, akkor szívesen elfogadom, hogy egy-egy ismerős letegez. Lassanként úgyis megismernek azok, akikhez szívesen visszajárok.
Ugy birom az ilyen embereket, mint a kerdezo :D biztos vagyok benne, hogy semmivel nem ert el tobbet, mint egy penztaros, csak most epp jo munkahelye van es tobbnek erzi magat, szanalmas :D
De a kerdesre visszaterve, egyszeruen nem veszem fel ha bunko a penztaros, mert neki is vannak erzelmei, lehet rossz napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!