Az normális hogy a munka miatt lemondok olyan dolgokról amiket amúgy megtennék?
A munka annyira leszívja az energiámat, hogy amikor nem a munkahelyen vagyok és dolgozom akkor csak pihenek, otthon vagyok. Fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez.
Én vagyok ritka szerzet vagy mindenki így van ezzel, a munkáért fel kell áldozni mindent?
Igy voltam én is....
Munkahelyet váltottam, elekezdtem sportolni, és nem érzem ezt.....
Sokáig ilyen voltam én is, mint kiderült, tök fölöslegesen. Ha nálad elismerik a munkádat, szereted is csinálni, akkor van értelme gürizni, de a szabikat akkor is vedd ki, a 7végéket használd ki.
Ha az embernek van családja, akkor ez ciki, hosszútávon nem kifizetődő. Ha szingli, akkor jobban bírja a strapát, de akkor is figyelni kell a regenerálódásra.
3
Az érdekes az, hogy szeretem a munkám és el is ismernek, ám az a gond, hogy nem elég ha jól csinálom, még gyorsan is kellene. Hogyan lehetne a minőséget fenntartani ha sietsz? A főnökök elképesztően ostoba emberek, vagy csak könyortelenek.
Ti csak panaszkodni tudtok, mert nincs kedvetek dolgozni?
7
De fogd már fel, hogy nem a munkáért élünk.
Csupán rákényszerítenek a munkára mivel nem is adnak alternatívát a túléléshez csak ezt az egyetlen megoldást.
5
Például azért mert nem vagyok robot?
Ez jó válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!