Milyen munkák ilyenek?
1 év múlva érettségizek és egyetemet kell válasszak. Jog-ra akarnak tessékelni de én nem látok rá sok esélyt hogy végig tudnám csinálni. Nem vagyok rossz tanuló de nem tudom magam elképzelni hogy ennyit tanuljak középsuli után. Unokatesóm is jogon van és elég kemény. Nem vagyok biztos benne hogy szükségem van erre. Abba meg még annyira nem hogy utána mennyit kéne dolgozzak. Igazság szerint zenéléssel szeretnék foglalkozni. Dj, producerként. Nagyon imádom és szeretném is benne magam tovább fejleszteni. El is fogok végezni jövő nyáron egy képzést. De elég neccesnek érzem ezt a világot más meló nélkül. Szeretnék mellette vmit még csinálni amiből lesz fix fizetésem, szabadságom és nyugdíjam. És mellette családot is alapíthatok.
Gondoltam töri tanári pályára. Törit nagyon szeretem, és jó is vagyok benne. Tanároknak van a legtöbb szabadidejük és szabadságuk. A 2 mennyire működhetne együtt?
Igazából nekem a sorrend:
1. Legyen minél több szabadságom és szabadidőm (fizetett lehetőleg)
2. Fizetés
Van a tanári pályán kívül még olyan pálya aminél még ennél is több a szabadidő és a fizetett szabadság?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!