Nagyon sok munkahelyre nem kell sem átvilágítás, sem erkölcsi bizonyítvány.
Végzettség?
2018. máj. 10. 18:13
2/13 anonim válasza:
A börtönbüntetés letöltése után már nem lesz benne az erkölcsidben, hogy elítéltek vagy ültél és nincs olyan, hogy a munkáltató kideríti. Vagyonőr stb nem lehetsz majd ha gazdasági bcs miatt ültél. Feddhetetlen nem leszel így, de gondolom nem rendőr akarsz lenni.
Miért jegeltek? Mi a szakmád? Mit szeretnél csinálni és hol?
2018. máj. 10. 20:18
3/13 anonim válasza:
2: Már hogy a fenébe ne lenne benne az erkölcsiben, ha ült? Pont ez a lényege!
2018. máj. 10. 20:31
4/13 anonim válasza:
Nem írtál végzettséget. De kőművessegédként vagy építőipari segédmunkásként biztos el tudsz helyezkedni.
2018. máj. 10. 20:33
5/13 anonim válasza:
2-es vagyok és korábban elítéltek. A bűnügyi nyilvántartásban örökre benne leszek, de az erkölcsim már tiszta! Pénzintézetnek is dolgoztam.
5_ De mi az, hogy már tiszta? Mikor lenne benne, ha nem a büntetés letöltése után? Talán közben?
2018. máj. 10. 21:19
7/13 anonim válasza:
Azt nem tudom. Nem vagyok jogász, nem értek hozzá. Én csak az eredménynek örültem. Nehéz volt, de sikerült irányba tenni az életem.
2018. máj. 10. 21:38
8/13 anonim válasza:
Nem minden esetben semmisül meg. Sokszor utána is megmarad. De valóban van elévülési ideje.
2018. máj. 11. 07:48
9/13 anonim válasza:
Az erkölcsi bozonyítvány lényege, hogy igazolja, hogy az illető nem volt büntetve. Ha pár hónapja szabadult, az nyilván benne van. (Máskülönben miért kérnék?) Felfüggesztett büntetés pedig automatikusan elévül a lejárta után.
2018. máj. 11. 07:53
10/13 anonim válasza:
Ahol pénzzel, értékkel, gyerekkel kell dolgozni, ott nem alkalmaznak bűntetett előéletűt.
De a vendéglátásban, termelésben, de még néhány raktárban sem kérnek erkölcsit. Nem csak az építőipar van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!