Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik 2-3 műszakban dolgoznak...

Akik 2-3 műszakban dolgoznak hogy állnak át alvásilag?

Figyelt kérdés
2018. aug. 11. 03:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Nekem csak az éjszakás héten van bajom🙂 akkor nehezen alszom napkozben, a tobbivel nincs gondom
2018. aug. 11. 04:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyen nehezen. Gyűlöltem a péntek éjféli hazaérés után hétfőn hajnalban kelni. Teljesen használhatatlan voltam a délelőttös műszak nagy részében, úgyhogy mondtam is a főnöknek, hogy valahogy intézzen állandó műszakot, mert vagy a darabszám bánja majd hogy elalszom meló közben, vagy beledőlök a gépbe és vége mindennek. Úgyhogy kaptam egy állandó éjszakát, amivel megoldódott a probléma és végre tudtam rendesen aludni is meg dolgozni is.
2018. aug. 11. 05:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Most éjszakás vagyok és én pihenő napokon éjjel nem alszom
2018. aug. 11. 05:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Természetesen. Állandó éjszakás dolgozó éjszaka van ébren, így egészséges.
2018. aug. 11. 05:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

a 3 műszak teljesen tönkrebaassza az embert.

az más ha valaki mindig éjszakás, arra át lehet állni. de a váltogatás tönkretesz

2018. aug. 11. 06:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már állandó éjszakai műszakos vagyok több mint fél éve, de a nappali alvás egyszerűen nem megy.

Előtte 8-10 óra alvás volt általános nálam, most van, hogy csak 3-4.

Már mindent megteszek, ami eszembe jutott, alvás segítő gyógyszerek, ilyen relaxációs zenék alvás közben, akkor ilyen szemvédő ruhát hordok az arcomon alváskor.

Tiszta zombi vagyok közben, mindig álmos, fáradt, ingerült.

Az arcom kb 10 évvel öregebbnek és, nyúzottabnak tűnik, mint fél éve....

2018. aug. 11. 07:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyjátok hogy a munka tönkretegyen titeket? Váltsatok olyan munkára ahol napközben kell dolgozni és 8 órát. Ez lenne a normális. Nem mindig csak a pénzre kell gondolni, gondoljatok magatokra. Rendkívül veszélyes ha valaki 5 óránál is kevesebbet alszik. Pl. Rohamos öregedés, aggy károsodása, szívbetegség stb.
2018. aug. 11. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:
En ket muszakban dolgozom, ezzel semmi gondom nincs, nem erzem, hogy nehez lenne egyik heten koran kelni, a masik heten meg nem. Ejszakai muszakot viszont mar nem vallalnek. Nalunk nincs is harom muszak, legalabbis nem valtott, az ejszakas csapat allando.
2018. aug. 11. 13:15
 9/14 anonim ***** válasza:

#7: én már rég eldöntöttem, hogy ott hagyom a melómat, Szeptemberben fogok váltani, pontosan ezekért amiket leírtál. Addig kibírom az éjszakát.

A pénz meg nem érdekel, akkor sem teszem tönkre a fiatal éveimet.

2018. aug. 11. 13:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Átmenetileg, 1-2 évig dolgozok így, amíg meg lesz a kezemben a papírom, amivel feljebb léphetek.

Éjjeles héten nappal 2-3 óránként fent vagyok, de kell a 8-10 óra alvás. Utolsó éjjeles után azt szoktam, hogy nem/vagy csak pár órát alszom, kifarasztom magam, így este bekómálok, nem gond vissza állni.

Érdekes, hogy délelőttös héten 3-4 óránként kipattan a szemem, ébren hánykolódom, kába vagyok nappal. Délutános héten 9 körül kelek, gond nélkül alszom.

2018. aug. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!