Ti melyik állást választanátok?
Az egyik a szomszéd városban cba-s állás
napi 8 óra,minden második hétvége szabad plusz egy nap hétközben
netto 160ért
a másik virágboltos állás k-p 8-17 sz 8-12 vasárnap hétfő szabad viszont csak 4 órába akarnak bejelenteni
utaznom nem kéne,se koránkelni és netto 130
fiatal lány vagyok,gyerek nincs,otthon lakom
Éjszaka nincs árufeltöltés?
Nem tudtam, bocsánat.
Szia!
Én eladó vagyok egy élelmiszer boltban és azt mondanám hogy NE azt válaszd!
Állandóan pakolni kell, koránkelni.. Én is váltani szeretnék és kilépni ebből a szakmából. A virágboltba korán sem kelsz.. Könnyebb munka.. Utazni sem kell. Idővel lehet bejelentenek 6 vagy 8 órába. Döntöttél amúgy már? Sok sikert!
Régi kérdés, hátha más is gondolkodik valamelyiken.
Virágbolt ne! Igen, szép amit leírtál, de: a virágokat folyamatosan gondozni kell, ha áru jön ki kell pakolni, pucolni, stb. Még egy kisebb mennyiség is órákig tart. A túlóra az a minimum. Alapjáraton ha nagy a virágbolt, már magánál az új árunál is elfordul, hogy túlórába nyúlik a pakolás, mert pont temetés van az nap, pont egy nagyobb névnap, stb. A vevőt ki kell szolgálni, a virágokat aznap még le kell rendezni mert tönkremegy.
Ha van egy ünnep, minimum a túlóra, és nem is kevés. Egy ballagás, mindenszentek olyan ünnep, ahol 100 csokrot is kérnek. Még ha 3-an is vagytok (általában több ember nincs), akkor is simán kitart éjfélig.
Őszintén megmondom. Már kicsivel több, mint egy éve virágboltban dolgozom. Most kutatok-keresek más munka után, mert embertelen.
Ez a szakma nem abból áll, hogy jajj de szép virág, szépen kötögetek. Nem egy könnyű munka. A kötögetés a nap 5%-a kb. Ez egy borzalmasan nehéz munka mind fizikailag, mind szellemileg. Mindenki azt mondja, hogy könnyű. Én is ezt mondtam. Mostmár azt mondom, hogy ez egy borzalmas idegtépő munka, ami mással sem jár, mint az idegeskedés, stressz, folytonos sebek, karcolások, izomgörcsök.
Ne jót akarsz magadnak, a virágboltban való dolgozás eszedbe sem jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!