Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik otthon dolgoztok: Nem...

Akik otthon dolgoztok: Nem érzitek néha úgy, hogy nehezebb mint munkába járni?

Figyelt kérdés
Én már több éve itthon végzem a munkámat, de egyre többször azt érzem, nem is könnyebb, mint bejárni munkahelyre. Sokkal több a hibalehetőség, mert nem csak kizárólag a munkádra összpontosítasz, egybemosódik a magánéleteddel. Így aztán napi szinten több mindenre koncentrálsz, mint csak maga a munka. Ha épp nincs feladatod, eszedbe jut a háztartás, a gyerek enni kér, az állat enni kér, arról nem beszélve, hogy nincs vége soha a munkaidőnek, mert még este is kereshetnek. Ez arról jutott eszembe, hogy ma valamit elrontottam egy viszonteladómnak, és jól le lettem cseszve, hogy miért nem figyelek jobban, holott ő ha haza megy, akkor neki vége a munkájának, én viszont azt a munkát pont hogy későn este csináltam meg, mert magánéleti dolgok rabolták az időmet nap közben. Mindenki mondja, hogy de tök jó lehet otthon dolgozni, de lehet nem is annyira jó? Vagytok itt, akik így élnek? Hogy érzitek, hogy értékelitek? Én úgy érzem sosincs munkaidő vége, és újabban azt érzem nem is dolgozok olyan hatékonyan.
2018. aug. 9. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az emberi kapcsolatok hiányoznak, a társaság, a levegő, a mozgás...Ahogy már egy korábbi válaszoló írta, én is sokszor napokig ki sem mozdulok a lakásból. Elvégzem a munkát, a házimunkát, bárhova is menni sokszor már se időm se erőm. Meg sokszor nincs is hova, nincs cél, amiért kimozduljak.
2018. aug. 9. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Én itthon dolgozom számítógéppel, egyszerűen nem tudok korán kelni, iskolás koromban sem bírtam a korán kelést, bármikor fekszem le, nekem reggel 7 körül kelni brutális, van, hogy fent vagyok hajnali 5-6-ig, sőt olyan is, hogy akár 10-11-ig. Erre állt rá a szervezetem, éjszakai bagoly vagyok. Sokszor 6-7 ürakor megyek el futni, más futók a nap kezdésének tekintik én meg a zárásának.
2018. aug. 9. 22:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Hú ,azt hittem csak az én életem van felborulva. Én általában 5-6 körül felkelek, (5 órát alszok csak egyben) de néha nap közben ledőlök kicsit. Most is még a műhelyemben vagyok, és most szerkesztettem meg egy munkát, hogy holnapra meglegyen időre. Közben csetelek. Néha elmennék valami lélekölő robotmunkára. Ne kelljen gondolkodni, logisztikázni, mondják meg mit csináljak, megcsinálom, aztán 5 után szevasz. De lehet vissza sírnám a mostanit. Én azért elég sok emberrel találkozok, szóval nekem abban nincs hiány. Sokat megyek ki helyszínekre, meg sokszor jönnek hozzám. Emberekből ennyi kb. elég is.

Csak az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy valamit nem jól csinálok, mert a testvérem folyamatos műszakban dolgozik, és sokkal többet eljár ide oda a családjával még így is.

2018. aug. 9. 23:00
 14/17 anonim válasza:
Szeretnék érdeklődni milyen otthoni munka lehetséges? Én dolgoztam gyárban szállodában boltokban kicsit megelégeltem szeretnék otthon lenni kicsit inkább itt végezni a feladatokat. Nem tudom miket lehet egyáltalán végezni. Remélem tudtok segíteni egyedül élek albérletben.
2018. okt. 11. 05:59
 15/17 A kérdező kommentje:

#14. Nekem sok évig volt a belvárosban üzletem, reklámgrafikával és bélyegzőkészítéssel foglalkozom. A sok év alatt alakult ki az ügyfélköröm, akik már utánam jönnek bárhova megyek, így végül rájöttem nincs szükségem arra, hogy bérleti díjat fizessek. Ezt a döntést nem kapkodtam el, előtte azért matekozgattam, statisztikáztam egy darabig, hogy mennyi beeső ügyfelet veszítek el, mennyi az aki tuti utánam jön, ellenben mennyit spórolok, ha nincs bérelt helyiség.

Tudom, hogy soknak vágyálma hogy otthon kereshesse meg a betevőt, de ez nem olyan egyszerű. Nekem igazából szerencsém volt. Amiket neten hirdetnek otthon végezhető munkákat, azoknak legalább a fele mese habbal. Elvárják, hogy számlaképes legyél, közben nem látnak el elegendő munkával hogy a járulékodat kitudd fizetni, vagy vért izzadva kell utána rohangálnod a melónak, aztán ugyanott vagy, mintha bejárnál dolgozni, mert ugyanúgy elmegy az egész napod, ráadásul mindezt önköltségből.

Szóval úgy tudsz a magad ura lenni, ha értesz valamihez amit te magad csinálsz, magad állítod elő, és nem árt ha van bőséges ismeretségi köröd. Nem a hétvégi kocsmás haverokra gondolok, hanem hivatalok, különböző kereskedők, vállalkozók stb.

2018. okt. 11. 07:56
 16/17 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a válaszod sajnos nem nagyon vannak ilyen ismeretségeim meg számítógéphez sem nagyon értek de néztem hogy valami szabadúszoknak nevezett emberek készítenek dolgokat neten keresztül. Sajnos én nem sok mindenhez értek pedig jobb lenne otthon valamit csinálni mert környezetben nehezen illeszkedek be vannak okok amik miatt nehéz számomra ismerkedni is de írásban meg teljesen más milyen vagyok meggondoltabb de szóban már nyámnyilább. Köszönöm azért a válaszod hogy időt fordítottál nekem hogy írj rendes tőled! Szép napot kívánok neked!
2018. okt. 12. 05:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Add át a munkát alkalmazottaknak, aztán eljön az idő, amikor ügyvezetőt is felveszel és ráérsz rendes négy évszakos medencét csináltatni.
2018. okt. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!