Akik otthon dolgoztok: Nem érzitek néha úgy, hogy nehezebb mint munkába járni?
Hú ,azt hittem csak az én életem van felborulva. Én általában 5-6 körül felkelek, (5 órát alszok csak egyben) de néha nap közben ledőlök kicsit. Most is még a műhelyemben vagyok, és most szerkesztettem meg egy munkát, hogy holnapra meglegyen időre. Közben csetelek. Néha elmennék valami lélekölő robotmunkára. Ne kelljen gondolkodni, logisztikázni, mondják meg mit csináljak, megcsinálom, aztán 5 után szevasz. De lehet vissza sírnám a mostanit. Én azért elég sok emberrel találkozok, szóval nekem abban nincs hiány. Sokat megyek ki helyszínekre, meg sokszor jönnek hozzám. Emberekből ennyi kb. elég is.
Csak az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy valamit nem jól csinálok, mert a testvérem folyamatos műszakban dolgozik, és sokkal többet eljár ide oda a családjával még így is.
#14. Nekem sok évig volt a belvárosban üzletem, reklámgrafikával és bélyegzőkészítéssel foglalkozom. A sok év alatt alakult ki az ügyfélköröm, akik már utánam jönnek bárhova megyek, így végül rájöttem nincs szükségem arra, hogy bérleti díjat fizessek. Ezt a döntést nem kapkodtam el, előtte azért matekozgattam, statisztikáztam egy darabig, hogy mennyi beeső ügyfelet veszítek el, mennyi az aki tuti utánam jön, ellenben mennyit spórolok, ha nincs bérelt helyiség.
Tudom, hogy soknak vágyálma hogy otthon kereshesse meg a betevőt, de ez nem olyan egyszerű. Nekem igazából szerencsém volt. Amiket neten hirdetnek otthon végezhető munkákat, azoknak legalább a fele mese habbal. Elvárják, hogy számlaképes legyél, közben nem látnak el elegendő munkával hogy a járulékodat kitudd fizetni, vagy vért izzadva kell utána rohangálnod a melónak, aztán ugyanott vagy, mintha bejárnál dolgozni, mert ugyanúgy elmegy az egész napod, ráadásul mindezt önköltségből.
Szóval úgy tudsz a magad ura lenni, ha értesz valamihez amit te magad csinálsz, magad állítod elő, és nem árt ha van bőséges ismeretségi köröd. Nem a hétvégi kocsmás haverokra gondolok, hanem hivatalok, különböző kereskedők, vállalkozók stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!