Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Először fogok eladónőként...

Először fogok eladónőként dolgozni. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Jövőhéten fogok kezdeni.

Ruhás üzletben.

Mire kell nagyon figyelnem majd,mire számíthatok? Írnátok pár tanácsot, tapasztalatot?

2018. aug. 8. 07:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazándiból ez egy olyn munka, amit diákoknak is simán ki szoktak adni. Szóval nem nagy szám beletanulni.

Tényleg annyi, hogy minden üzletbe lépőnek köszönni kell. Hagyni, hogy megszólítsanak. És valóban mindig a vevőnek van igaza.

Kasszázásnál egyszerű dolgok vannak. Könnyű beletanulni. A lényeg tényleg csak az, hogy jól adj vissza készpénzes fizetésnél, mert ha nem, akkor általában a hiányt azt a béredből vonják le.

A legszörnyűbb dolog, hogy nem a vásárlók tudnak a legidegesítőbbek lenni, hanem a munkatársak. Nekem sikerült már párszor kifognom nagyon rossz főnököket és dolgozókat.

2018. aug. 8. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindent leírtak előttem. Pár évig egy elegánsabb üzletben dolgoztam, konkrétan akkor szoktam rá a cigire egy időre+esténként inni kezdtem. Nekem mondjuk volt más munkaköröm is ezen belül én igazgattam a honlapjukat minimálbérért. Mert ugye ez természetes sok vállalkozásnál.

Én is visszahúzódó vagyok és durván szorongó. De kibírtam. Annyi, hogy a rossz élményeket, bunkó vevőkről emlékeket nap végén ki kell dobni és már a buszon se agyalj ezeken.

A bunkóság nem neked, nem a személyednek (hiszen ők nem ismernek) szól. Ők el is felejtik, amint kilépnek az üzletből.

Sok kedves vásárló, ügyfél is volt, azokból kell erőt meríteni. Tudom nyálasan hangzik, de amikor örülnek az adott terméknek stb.

Én külön felírtam pár dolgot magamnak a termékekről, hogy ne kelljen folyton kérdezgetni.

A munkatársak lol...ne ossz meg velük dolgokat magadról, gyengeségeket. magánéleti dolgokat stb. Max szelektálva.

Ügyes leszel!

2018. aug. 8. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Mit tanácsolok?

MENEKÜLJ!

2018. aug. 11. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.