Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most szakadt el nàlam a...

Most szakadt el nàlam a cérna, a Boschban dolgoztam, éppen éjszakàs műszakomat töltöttem, amikor teljesen kiborultam. Mit csinàljak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
És nem csak az autógyárak ilyenek... az összes gyár ilyen..
2018. aug. 7. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is gyárban dolgozom, ez is autóiparhoz köthető. Mi is 12 órázunk, nekünk is van darabszám, de mi ülhetünk ha akarunk, kimehetünk WC-re, inni, amikor csak akarunk, minden órában van szünetünk, főleg most, hogy hőségriadó van.Nem hajtanak, mint a tatár, itt is van darabszám, de ha megvan, akkor jó, ha nincs meg, akkor sem veszik a fejedet. Szóval nem mindegyik egyforma.
2018. aug. 8. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
13# Elárulnád kérlek, hogy a (meny)ország melyik részén található ez a gyár? Szívesen dolgozna ott pár hozzám hasonló...
2018. aug. 8. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
A gyárak 95 százaléka ilyen, főleg az autóiparban. Hála az égnek én megszabadultam ezektől és most is gyárban, de fémiparban dolgozom, ahol nincs szalagrendszer. Persze elvárás, meg kemény munka itt is van, de én szeretem csinálni, mert néhány fős csapatok vannak, jó a társaság, és 8 órában teljesíthető az elvárás. Most a hőségriadó miatt minden órában kapunk 5 perc szünetet a kötelező 30 percen felül.
2018. aug. 11. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!