Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szükségem lenne 6 hónap...

Szükségem lenne 6 hónap pihenésre, hogy lenne megoldható?

Figyelt kérdés

Kicsit elegem van a munkából, fáradtságból, szórakozásmentes életből.

Hogy lehet kivitelezni hogy 6 hónapra visszavonuljon az ember és mégse pusztuljon éhen.

Munkahellyel lehet tárgyalni ilyesmiről?

2018. aug. 7. 07:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20

Szerintem az ilyen ember tömören összefoglalva hülye és munkamániás. Ha folyton egy dolgot csinálsz önszántadból az valamilyen szintű kényszerességre, mániára vall és mint olyan beteges. Az egeszséges ember rugalmasabb és változó az érdeklődése, sok minden érdekli nem ragad le ugyanannál a dolognál 40/50 évig de még 1 évig sem.

2018. aug. 9. 13:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha 1,5 évtől ennyire kimerültél, ideje lenne munkát váltani.
2018. aug. 11. 22:14
 23/24 anonim ***** válasza:

". Az egeszséges ember rugalmasabb és változó az érdeklődése, sok minden érdekli nem ragad le ugyanannál a dolognál 40/50 évig de még 1 évig sem."

Aha.... de bölcs vayg. És mik van akkor ha valaki nem válogatjat hogy mivel szereten fogalkozni hanem örül annak ha bárhova is felveszik egyáltalán és utána nem megy el onnan mert hova is menne?

Akkor mi van??

Mióta dolgozom itt ahol vagyok? 15 éve. Szeretem? Dehogy, Mint a szart utálom.

15 éve szerettem.? Dehogy. De örültem hogy egyáltalán bárhova is felvettek.

És most? Most örülök hogy egyáltalán van állásom.

Váltás? Hova? A semmibe? A közmunkába? A még ennél is szarabba?

Kösz nem. Akkor marad ez még újabb 3x 15 évig, ha élek addig egyáltalán...

2018. aug. 12. 09:28
 24/24 anonim válasza:

Régebbi kérdés, de volt olyan falanszterelméletszerű elképzelés, amiben az emberek egy munkát csak meghatározott ideig végezhettek. Irodai dolgozó vagyok és pont ezért néha nagyon vágyom a fizikai munkára (ezt a beteges vágyat főleg a háztartáson szoktam levezetni :D). Ezt viszont a nagy kvalifikáltság- és papírcentrikus világban nehéz lenne kivitelezni.

A több szabadságot viszont nem, mióta dolgozom, állandóan visszasírom a nyáriszünetet az iskolából, már azon gondolkoztam, hogy pályát váltok és elmegyek tanítóképzőbe (tudom, hogy a tanároknak, tanítóknak nem jár annyi szünet, mint a diákoknak de a mostani munkámnál jobb a helyzet).

2018. nov. 13. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!