Csak akkor kaphatok valahol munkát, ha bejelentett álláskereső vagyok?
Figyelt kérdés
Mivel eddig még nem volt.munkahelyem, így fogalmam sincs, hogy zajlik ez az egész. Csak akkor kaphatok munkát, ha a munkanélküliben bejelentkezek, mint álláskereső, vagy anélkül is?2018. aug. 3. 10:52
2/15 anonim válasza:
Anélkül is kaphatsz, max az nem jelent be aki felvesz és feketén dolgoztat, vagy alkalmi munkásként. Számító ország ez, számító potyaleső emberekkel. Ha 25 alatti vagy akkor menj a munkaügyibe mert még nagyobb kedvezményt kapnak utánad és egyből felvesznek dolgozni.
3/15 A kérdező kommentje:
Hát, azért feketén nem akarok dolgozni. :/
2018. aug. 3. 11:13
4/15 A kérdező kommentje:
Inkább úgy értem, hogy nekem muszáj bemennem bejelentkezni, vagy nem?
2018. aug. 3. 11:14
6/15 anonim válasza:
Nem, nem muszáj regisztrált munkanélkülinek lenned. Gondolj bele, ha valaki egyik cégtől megy a másikhoz, ő mégcsak egyátlalán nem is munkálküli, mikor felveszik.
Ha asszem 25 alatt vagy, és még nem dolgoztál, akkor azért érdemes regisztrálni, mert akkor a munkáltató kedvezményt kap utánad. Vagyis kevesebbe kerül neki, ha téged alkalmaz, mintha mást, ezért (talán) előbb fel is vesznek.
7/15 A kérdező kommentje:
23
2018. aug. 3. 11:22
8/15 anonim válasza:
Regisztrálj mindenképp a munkaügyibe be. Nem is kell bemenned, elektronikus úton is megteheted, ha előx regisztrálsz életedben.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. aug. 3. 11:54
10/15 anonim válasza:
Én anélkül találtam, hogy bejelentkeztem volna.
Milyen végzettséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!