Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek gáz, hogy 23...

Szerintetek gáz, hogy 23 évesen még nem dolgoztam ebben az esetben?

Figyelt kérdés

17 éves korom óta súlyos beteg vagyok. 19 évesen megcsináltam az érettségit, majd sajnos kimaradt 2 év az állapotom miatt az iskolából. Utána felvettek egyetemre, de sajnos tavaly megint rosszul lettem és kétszer is kórházba kerültem a betegségem miatt, kaptam új gyógyszert aminek a mellekhatásait nehezen tűrtem, de folytattam a sulit. Viszont most passziváltam, mert megint rossz lett az állapotom.

Ebben a félévben megcsináltam egy nyelvvizsgát es egy kórházban besegítek heti 1-2 alkalommal, amiért nem jár pénz. Emellett próbáltam az állapotomat rendbehozni marcius óta, de sajnos sikertelenul...

Nagyon haszontalannak erzem magam, de nem tudok mit csinalni ilyen allapotban. Illetve aktiv felev eseten nem tudok dolgozni a suli mellett, mert nagyon lefaraszt az is. Mire vegzek 28 leszek és szörnyű belegondolni, hogy addig semmire nem vittem...

2018. júl. 31. 10:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
mert sajnos a hirdetések 90%-a álló munka volt...
2018. aug. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!