Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozók! Nektek, hogyan...

Dolgozók! Nektek, hogyan telik a nyaratok? (voltatok valahol nyaralni vagy munka után fagyizni, hétvégén valamerre?

Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"Van akit tizenévesen megerőszakolnak, akit eladnak rabszolgának Afrikában, van magyar aki meghal az utcán és van az akit fejbelőnek mert tűntet." - És, mit tudok tenni ezek ellen? Sem varázsló sem szuperhős nem vagyok. Azzal meg nekik nem lesz jobb, hogy én nem költök abból a pénzből, amit a munkámért kapok, sőt, azzal sem lenne jobb nekik, ha mindet nekik adnám, nekik sem lenne elég többre, mint nekem.
2018. júl. 24. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
13: Na ja. Majd besétálok az országházba, és átadom nekik a spórolt pénzemet, hogy azt fordítsák jótékony célokra. Ők megköszönik, és megígérik, hogy így lesz. És nyilván így is lesz. :)
2018. júl. 24. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
#6 Savanyú a szőlő.. :D Még én kérjek elnézést, hogy minőségi életet teremtek magamnak abból a pénzből, amiért megdolgozom. Te csak vegetálj nyugodtan életed végéig a gép előtt puffogva, én kihagyom, köszi.
2018. júl. 24. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Voltunk másfél hetet nyaralni külföldön és minden hétvégére is van program. Legalább kéthetente elutazós. Vagy kikapcsolódás, vagy család látogatás.

Ha otthon vagyunk véletlen, akkor is elmegyünk kirándulni, moziba, színházba, vacsorázni, strandolni.

Nagyon keveset vagyunk otthon.

Esténként heti 2-3 alkalommal edzeni megyünk, mire hazaérünk már csak bedőlünk az ágyba. A másik két napra marad a házimunka, főzés, esetleg akkor is elmegyünk egyet vacsizni, vagy fagyizni.

Unatkozásra nem igen jut időnk, az biztos.

2018. júl. 27. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!