Miért nem vesznek fel sehová ápolóként?
Orvosként dolgozom, szinte mindenhol az országban iszonyatos ápolóhiány van. Szóval nem teljesen értem a kérdést. Szerintem valami nagyon nagy gáz lehet veled a személyes találkozókon kérdező, ha nem akarnak felvenni. Ami meg a nővérszállókat illeti, van olyan, hogy várni kell a helyre, de amikor én nővérszállón akartam lakni, akkor ez megoldható volt mindenhol, és a nővérek se panaszkodtak soha, hogy nem tudnak beköltözni.
Szóval kénytelen vagyok támogatni azt a kijelentést, hogy kamu kérdés, vagy valami óriási probléma van a személyiségeddel.
Már hogy ne vennének fel sehova? Anyukám is ápolóként dolgozik, és már a kórház megszüntetéséről is szó volt az ápoló-hiány miatt.
Lehet, hogy rossz helyekre jelentkeztél, de szerintem máshol is ez a helyzet.
"óriási probléma van a személyiségeddel."
Jelentkezz beteghordónak, műtőssegédnek akkor, ne félj az ilyen lusta férfiatlan munkára talán te is jó lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!