Ápolóként hová érdemes elhelyezkedni?
1-es :D majdnem mindenhová felveszik, akkor a hiány.
Kapnak a sürgősségin, utána meg az intenzíven, mert ott van plusz pótlék. Én nem dolgozom még sehol, csak ismertségi körökből tudom. Gyerekosztály: 160-180 ezer között nettóban Sürgősségi, diplomásnak: állítólag 400 ezer, de nagyon sokat dolgoznak Segédápoló (sebészet): 140 ezer Sürgősségi segédápoló: 200 ezer
Diplomások 30-40 ezer többet keresnek az okj-s ápolóknál.
Ennek megfelelően inkább oda van felvétel, ahol nem adnak szubintenzív pótlékot.
Hogy ti mekkora suttyó, bunkó parasztok vagytok komolyan.
Nem hiszem el, hogy egy teljesen normálisan feltett kérdés alatt így le kell osztani az embert...
Ha eü-ben dolgoztok és így nyilvánultok meg, nem kell csodálkozni, hogy senki sem akar ápolóként elhelyezkedni, ilyen kollégák mellett.
Szégyelljétek magatokat, ezért is olyan a megítélésünk amilyen. Mert a hozzátok hasonló kiégett, sötét parasztokból indulnak ki az emberek, mert sajnos ti többen vagytok...MÉG.
Kérdező, traumán félállásban gyakorló ápolóként kaptam közel 90et kézhez.
Ne szegjék kedved a sötét emberek. :D
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!