Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Te örömmel mész munkába?...

Te örömmel mész munkába? Szerinted mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évekig volt egy nagyon jó munkahelyem. Sajnos leépítés volt és váltanom kellett. 5 hónapja vagyok az új helyen de nem tudom megszeretni sajnos. A fizura nem panaszkodom.. ezért is vagyok még itt. A munkatársam azt képzeli hogy Ő a főnököm.. Itt maradtam a pénz miatt meg hogy autóval be tudok járni. Másik munkahelyre busszal mennék és kevebb pénzért. De bennem van a remény hogy talán a másik munkahelyre örömmel járnék.
2018. júl. 15. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na kérem. 2 diploma. 20 pályán eltöltött év. fizetés ágazati nettó 120...

előrelépés semmi. Utazás napi 2x 1,5 óra és ki se mozdulok Pestről.

A főnök egy alkoholista gyökér. A kollegák seggnyaló állásukért remegő szarok. Akinek esze volt rég elhúzott innen. Én maradok mert hova mennék sehova.

Közmunkába? Oda meg nem.

Na ez van.

2018. júl. 15. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Én világ életemben úgy voltam, hogy amiben benne van hogy "kell", azt sosem akartam csinálni. Iskolában tanulni kell, minden éven buktam és pótvizsgáztam, évről évre több tantárgyból. Az érettségim is éppenhogy csak megvan. Munkahelyen dolgozni kell, bármi is rám van bízva, előbb vagy utóbb a telefonomon kezdek el játszani vagy csak szimplán kiülök oldalra. Eddig asszem 9 munkahelyem volt, legtöbb helyen még próbaidő alatt megvolt a felmondás, vagy mert kiutált a csapat, vagy mert a főnöknek nem tetszett a hozzáállásom. Amúgy anno amikor a szakmámra adtam a fejem, mintha érdekelt volna, de így ahogy dolgozni kell benne, nap nap után egyszerűen monoton és sablonos. Valahogy nekem a munka nem móka. Egyszerűen elmegy az életkedvem is, kevés a munkabírásom, ha fizikai akkor azért, pedig 8. osztályig sportban jó voltam, ha szellemi azért, pedig voltam pár tanulmányi versenyen középsuliban. A fizikai munka azért nem tetszik mert torzítja a testet, a szellemi meg ellaposítja a kreativitást. A humán jellegű ügyfeles munkát pedig azért nem bírom, mert ha egy nap sok a bunkó vagy a paraszt, az nagyon stresszelni tud. Amúgy jó a kommunikációs készségem meg a szókincsem is, de nem igazán akarnék tanár se lenni. Szóval lehet hogy itt én vagyok selejtes vagy a gondolkodásommal van a baj, vagy esetleg mindkettő, de ez van. Most is munkanélküli vagyok, még az álláskeresést se kezdtem el. Tudom hogy a bedolgozott időm bánja és ennyivel is kevesebb lesz a nyugdíjam, de ezt nem tudom másképpen mondani, de valahogy teljesen jó érzés csörgőóra nélkül szabadon akkor ébredni amikor nekem tetszik és akkor lefeküdni amikor jól esik. Én már ilyen maradok. Ez van.

24/F

2018. júl. 18. 02:47
 13/14 anonim ***** válasza:

" Én már ilyen maradok. Ez van."

És mi a szarból élsz??? Ingyen adják a kenyeret a boltban? Ingyen van a villany a víz stb?

Kin élősködsz???

2018. júl. 18. 06:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is rendelkezek születésem óta egy általános munkaundorral. Abban nyilvánul meg, hogy a munkaviszony létrejöttével a munkaiszony is kialakul. Ez ellen nem nagyon tudok tenni, kellenek ilyenek is, ha emiatt evolúciós zsákutca vagyok, hát akkor az vagyok. Valahogy el fog jönni az öregkorom, a halálom, aztán megszűnik.
2018. júl. 20. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!