El akarok menni dolgozni, de nagyon kaotikus a nyaram, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 18 éves, idén érettségiztem. Eddig mindig dolgoztam nyáron, mivel nem mentem sehova, de idén kicsit sűrűbb a programom, hol itt megyek el egy hétre, hol itt nem leszek ott egy pár napra, ami, valljuk be, nem éppen ideális munkavállaláshoz.
Eddig egy kis kávézóban dolgoztam, de nem tudom, hogy az eddigi főnököm mennyire értékelné, ha vázolnám neki a helyzetet, ez a nyaralásos dolog nem túl kedvező, főleg nem vendéglátásban? Mit tudnék csinálni?
2018. júl. 2. 09:46
1/3 anonim válasza:
"nem éppen ideális munkavállaláshoz." - így van, így nem vesznek fel sehova. Azt tudod csinálni, hogy vagy lemondasz néhány ide-oda ugrálásról, vagy a munkahelyi munkáról, és keresel valami kötetlen pénzszerzési lehetőséget (ez nem lesz könnyű, de ha valamihez értesz -fordítás, rajzolás stb-, akkor előfordulhat, hogy tudsz olyannak segíteni, akinek épp nyaralás miatt kell).
2/3 anonim válasza:
Júliust dolgozd végig .Utánna pedig élvezd az augusztust.
Fesztiválok is lesznek még meg egyéb programok nem maradnál le semmiről.
3/3 A kérdező kommentje:
Fix utazásaim vannak, de megoldottam, megyek a Mekibe. :'D
2018. júl. 2. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!