Ti bevállalnátok hogy komornyikok legyetek?
Tételezzük fel hogy ingyen elvégezhetitek azt a hollandiai komornyik akadémiát, (ami egyébként több millió forintba kerül)
Ugye hatalmas fizetés viszont nulla szabadidő, és hát egy milliárdost kell szolgálnod és csak a szerencsén múlik hogy egy viszonylag jó arcot fogsz ki és nem egy tulkot. Ti lennétek komornyikok?
Tessék egy 2 és fél perces tömör videó az akadémiáról és hogy mit takar a komornyik lét.
https://www.youtube.com/watch?v=ow7KcAYtmSw
Érdekes itt látni egy ilyen kérdést.:)
Sokan fel sem fogják, hogy mit jelent "butlernek" lenni. Csak egy szolgálnak tekintik őket, miközben ők annál sokkal tobbek.
Egy jó butler vagy komornyik mindenhez IS ért. Nem csak reggelit szolgál fel, hanem megtudja azt fozni, menut osszeallit egy 9 fogasos vacsorahoz, esetleg azt is elokesziti, sofőrt is jatszik ami egyben biztonsági őr is, megtervez egy 200 fős összejövetelt A-tol Z-ig, meg még sorolhatnám.
A mai vilagban a butler egy nagyon tag fogalom lett, es minden haztartasban másra használják őket.
Diszkrécio egy nagyon fontos dolog, nem tudod magadat megjatszani, tobbek kozott ezt is tesztelik az International butler academyn.
Iden áprilisben en is itt szereztem meg a diplomamat es errol a nagyon nehez 3 honaprol azt kell mondanom, hogy eletem talan legtanulsagosabb 3 hónapja volt.
-bocsi a hibákért. :)
Szerintem a komornyik szó egy kicsit elavult, nem teljesen irja le azt, amit csinalni kell.
Én folyami hajón dolgozom, mint "komornyik", és a pozícióm megvolt már a suli előtt is. Igazábol sajat magam miatt vegeztem el, szerettem volna tanulni.
A cegnél nekem es a felettesemnek van meg ez a suli, mindenki más "továbbképzett" pincér, iskola nélkül.
A suli elvégzés után sok lehetőséged adódik, hogy csaladokhoz kerülj, de én meg nem szántam rá magam.
22 éves vagyok, és fiatalon jó ebbe belevagni, mert ha elmesz egy milliomos csaladhoz, a te magáneleted az lesz, amit a család él. Persze eh attól is fugg, mit irnak bele a szerzodesedbe.
Megfelelő tudassal es kellő tapasztalattal, havi 7.000€-8.000€-s fizetést is lehet kapni, persze van ennél kevesebb is, de felső határ a csillagos ég.
Sok magyar van még, akik elvégeztek a sulot, az oldalon megvan a névsor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!