Bevállalnátok egy ilyen munkahelyet?
Kisvállalkozás, szóval egyszerre nagyon sok mindent kellene csinálnotok, nem csak a saját szakmátokon belül.
Ha az állásinterjún úgy éreznétek hogy több olyan dolgot is hallotok a feladatok között amikről úgy érzitek hogy meghaladja a teljesítő és a szakmai képességeteket?
A munkaidő sem teljesen 8 órás lenne mert ugye sok a munka, a főnök elvárja a túlórát.
Elképzelhető hogy vagy nem jelentenek be, vagy pedig kevesebbre mint amennyit fizetnének.
Kicsit beparáztam, ti igent mondanátok rá?
Csak akkor ha jól megfizetnek és bejelentenek.
Én is ilyen helyen vagyok. Van, hogy az egész céget nekem kell vinnem amikor a főnök távol van. Mondjuk engem jól megfizetnek. Úgy fogsz egyébként rövid idő alatt nagyon sokat fejlődni, ha ilyen munkát vállalsz. Persze ez függ a munka jellegétől is. Én pl kereskedő cégnél vagyok. Egy év alatt annyit fejlődtem, mint máshol több év alatt amihez simán hozzácsaphatjuk a fősulis éveket is.
Nekem speciel nem gond ha túlórázok, mert ha meg nincsen semmi, vagy a főnök is elvan vele egyedül akkor elenged hamarabb.
Ha nincsen munkahelyed akkor meg kell próbálni, ha nem jó vagy sumákolnak, az hamar kiderül. Utána lehet dobizni onnan.
Győződj meg róla, hogy adott cég megfelelő fundamentumokkal rendelkezik, milyenek az emberek, a körülmények.
Én is 2-3 évet vártam amíg jött egy jó lehetőség és korábbi munkahelyemről dobizhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!