Ti hagynátok ott munkahelyet "csak" azért, mert nem érzitek ott jól magatokat, HA megtehetnétek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 18:46
1/20 anonim válasza:
Otthagyni könnyű, könnyen meg lehet tenni. Másikat találni nehéz! Ráadásul az sem biztos, hogy ott jól éreznéd magad.
2/20 anonim válasza:
Én megtettem. Utáltam a főnökömet, a legnagyobb kakakeverő volt az osztályon, pénzügyes osztályvezető, de úgy cseszi el a pénz ahogy lehet, és erre rá akart venni engem is. Akkor döntöttem el hogy eljövök, mikor azt akarta hogy az én nevemen menjen az egész. Bachatta mert inkább kiléptem.
3/20 anonim válasza:
Mint a sicc. Rossz közérzet, rossz teljesítmény, kevés pénz.
4/20 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit tennétek! És a ha megtehetnétek alatt azt értem, hogy nem kellene záros határidőn belül akármit elvállalni.
2014. febr. 27. 18:53
5/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek szólt az előbbi bocsi, amúgy köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 27. 18:54
6/20 anonim válasza:
Ha nem tehetném meg, akkor is otthagynám! (így is tettem egész életemben) inkább élek száraz kenyéren meg vízen, minthogy nap mint nap tűrjem a stresszt és gyomorgörccsel járjak be dolgozni.
7/20 anonim válasza:
#1-es vagyok.
Azért írtam így, mert én így mérlegelnék. Nehezen döntenék. Több összetevője is van. Természetesen, ha bele akarnának rángatni valamibe, azonnal otthagynám, de gondolom a kérdés nem erre vonatkozott. Egyébként, meg ha lenne egy biztos hely, ahová mehetnék helyette, vagy nem lenne szükségem a fizetésemre, nem gondolkodnék, otthagynám.
8/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! Tényleg nehéz döntés, ezért is kérdeztem.:S
2014. febr. 27. 19:45
9/20 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, nem tudom mit fogok tenni de a felmondás mellé hajlik a dolog. Van egy listám, a mellette és ellene szóló érvekkel. A fő rossz a stressz, minden nap idegeskedés, ha jól inul a nap akkor biztos rosszul végződik.
10/20 A kérdező kommentje:
Nekem is van listám érvekkel.:) És mivel van mellette is, ellene is pár dolog, ezért olyan nehéz a döntés.
2014. febr. 27. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!