Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hagynátok ott munkahelyet...

Ti hagynátok ott munkahelyet "csak" azért, mert nem érzitek ott jól magatokat, HA megtehetnétek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 18:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Otthagyni könnyű, könnyen meg lehet tenni. Másikat találni nehéz! Ráadásul az sem biztos, hogy ott jól éreznéd magad.
2014. febr. 27. 18:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megtettem. Utáltam a főnökömet, a legnagyobb kakakeverő volt az osztályon, pénzügyes osztályvezető, de úgy cseszi el a pénz ahogy lehet, és erre rá akart venni engem is. Akkor döntöttem el hogy eljövök, mikor azt akarta hogy az én nevemen menjen az egész. Bachatta mert inkább kiléptem.
2014. febr. 27. 18:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint a sicc. Rossz közérzet, rossz teljesítmény, kevés pénz.
2014. febr. 27. 18:53
 4/20 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit tennétek! És a ha megtehetnétek alatt azt értem, hogy nem kellene záros határidőn belül akármit elvállalni.
2014. febr. 27. 18:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek szólt az előbbi bocsi, amúgy köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 27. 18:54
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tehetném meg, akkor is otthagynám! (így is tettem egész életemben) inkább élek száraz kenyéren meg vízen, minthogy nap mint nap tűrjem a stresszt és gyomorgörccsel járjak be dolgozni.
2014. febr. 27. 19:18
 7/20 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok.

Azért írtam így, mert én így mérlegelnék. Nehezen döntenék. Több összetevője is van. Természetesen, ha bele akarnának rángatni valamibe, azonnal otthagynám, de gondolom a kérdés nem erre vonatkozott. Egyébként, meg ha lenne egy biztos hely, ahová mehetnék helyette, vagy nem lenne szükségem a fizetésemre, nem gondolkodnék, otthagynám.

2014. febr. 27. 19:33
 8/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! Tényleg nehéz döntés, ezért is kérdeztem.:S
2014. febr. 27. 19:45
 9/20 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, nem tudom mit fogok tenni de a felmondás mellé hajlik a dolog. Van egy listám, a mellette és ellene szóló érvekkel. A fő rossz a stressz, minden nap idegeskedés, ha jól inul a nap akkor biztos rosszul végződik.
2014. febr. 27. 21:15
 10/20 A kérdező kommentje:
Nekem is van listám érvekkel.:) És mivel van mellette is, ellene is pár dolog, ezért olyan nehéz a döntés.
2014. febr. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!