Ti hagynátok ott munkahelyet "csak" azért, mert nem érzitek ott jól magatokat, HA megtehetnétek?
Nézd, az elmúlt fél évben 4x cseréltem munkahelyet, és mindenhonnan úgy jöttem el hogy "sajnálják hogy elmegyek", mert nem éreztem azt hogy ott ÖNMAGAM lehetek, és van értelme maradnom.
Szerintem ha van lehetőség, és érzed hogy a piacnak kellesz, lépj, mert a legfontosabb az életben hogy jól érezd magadat abban amit csinálsz, és ahogy csinálod. Ha nem , akkor mókuskerék és szürke hétköznapok várnak rád.
Nekem ennél több kellett.
25/F
12: " Nézd, az elmúlt fél évben 4x cseréltem munkahelyet,"
Azért a munkáltatók a túl gyakori változtatást már nem csípik. Mert az oké, ha egy-egy helyen nem érzed jól magad és inkább eljössz, de fél év alatt 4 munkahely azért már felveti azt, hogy nem benned van-e a hiba.
Milyen munkakörben dolgozol?
"munkáltatók a túl gyakori változtatást már nem csípik."
munkavállalóként én se csípem a nettó 350Ftos órabért, így ha van 10ft-tal jobb, akkor lépek, és lesz@rom az unfair munkáltatómat, kinek napi 5-8milliót hoz a 350Ftért elvégzett munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!