Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hagynátok ott munkahelyet...

Ti hagynátok ott munkahelyet "csak" azért, mert nem érzitek ott jól magatokat, HA megtehetnétek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is megtettem, nem bántam meg.
2014. febr. 28. 00:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Nézd, az elmúlt fél évben 4x cseréltem munkahelyet, és mindenhonnan úgy jöttem el hogy "sajnálják hogy elmegyek", mert nem éreztem azt hogy ott ÖNMAGAM lehetek, és van értelme maradnom.

Szerintem ha van lehetőség, és érzed hogy a piacnak kellesz, lépj, mert a legfontosabb az életben hogy jól érezd magadat abban amit csinálsz, és ahogy csinálod. Ha nem , akkor mókuskerék és szürke hétköznapok várnak rád.

Nekem ennél több kellett.

25/F

2014. febr. 28. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, neked a mostani munka bejött?
2014. márc. 1. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:

12: " Nézd, az elmúlt fél évben 4x cseréltem munkahelyet,"

Azért a munkáltatók a túl gyakori változtatást már nem csípik. Mert az oké, ha egy-egy helyen nem érzed jól magad és inkább eljössz, de fél év alatt 4 munkahely azért már felveti azt, hogy nem benned van-e a hiba.

Milyen munkakörben dolgozol?

2014. márc. 1. 11:08
 15/20 anonim válasza:
Ha minden reggeled úgy kezdődik,hogy már "megint oda kell menni".Akkor ez nem kérdés,onnan menni kell még a gyomorfekély előtt.Függetlenül attól,hogy van másik hely,vagy keresni kell.
2014. márc. 3. 15:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olyan egyszerű,hogy menni kell. Hová? Az jobb lesz,ha munkanélküli leszel? Dolgozz rajta,hogy jobb legyen. Főleg,ha vannak érvek az ott maradáson. Akkor menj tovább, ha úgy érzed, mindent megtettél..Az idő is sok mindent megold. Mióta dolgozol itt?
2014. márc. 3. 16:36
 17/20 A kérdező kommentje:
A ha megtehetnétekben ott van, utolsó, hogy nem muszáj másik állást találnom most rögtön. Most másra kell koncentrálnom, ezért nem sürget az idő, úgyhogy már döntöttem.
2014. márc. 3. 17:48
 18/20 Dzsambi válasza:
Nekem is volt olyan munkahelyem ahova mindig rosszkedvűen,és gyomor görccsel mentem be.9 hónapig szenvedtem.Nem mertem ott hagyni,mert nem volt kilátásban másik munkahely.Amint ajánlottak egy másikat,már léptem is!
2014. márc. 6. 10:12
 19/20 anonim ***** válasza:

"munkáltatók a túl gyakori változtatást már nem csípik."

munkavállalóként én se csípem a nettó 350Ftos órabért, így ha van 10ft-tal jobb, akkor lépek, és lesz@rom az unfair munkáltatómat, kinek napi 5-8milliót hoz a 350Ftért elvégzett munkám.

2014. márc. 6. 19:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is felmondtam két hete, mert betelt az a bizonyos. Pedig még nem találtam új állást. De bevállatam. Egyenlőre nem bántam meg.
2014. márc. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!