Keresek új munkahelyet? Ti mit tennétek? Mi lenne a megoldás? (Többi lent )
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok . 3 éve halt meg az apukám akit nagyon szerettem az anyukámat nem érdeklem külföldön él.A nagypapámmal élek nagymamám is meghalt mikor 1 éves voltam. fél éve dolgozom az iskola mellett gimnazista vagyok nagyon rosszul állunk anyagilag nagypapám nem tudna finanszírozni . Szóval van a főnököm aki egy az egyben hasonlít apukámra de a kapcsolatom vele semleges. De minden egyes nap nagyon fáj mert felidézi bennem a régi emlékeket mármint amiket apukámmal éltünk át közösen. Szeretnék vele jóba lenni mindig eszembe juttatja apukámat és vágyakozva szemlélem hogy néhány munkatársammal milyen jó kapcsolatban van .Tudom hogy ez butaság mert ő nem az én apukám ,de nagyon emlékeztet ő rá még is . Sokat sírok emiatt ,mert mindent eszembe juttat apukámról akit én nagyon nagyon szerettem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Kérlek segítsetek . Sajnálom ha nem a megfelelő kategóriába írtam a kérdésemet. Szerintetek próbáljak inkább másik munkát keresni ? Mert ez így nagyon rossz .:(2013. okt. 26. 22:16
1/3 anonim válasza:
Szegénykém, egy kicsit könybe lábatt a szemem ahogy olvastam ezt.
Hoszabb távon lehet jobb volna ha másik munkahelyet keresnél, de csak egy idő multán lenne jobb, addig viszont hiányolnád a fönököd társaságát.
Öszinte résvétem:'(
jóéjt, szép álmokat.
F
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.:(
2013. okt. 26. 22:54
3/3 anonim válasza:
Tényleg keress másik munkahelyet,mert ez az állapot pszichésen nem jó!Értem a dolgot,mert én is elég érzékeny típus vagyok.Ez egyfajta lelki kapaszkodás,nem egészséges.
Ha lesz másik munkahelyed,meglátod jobb lesz.
Sajnos muszáj elfogadnod Apukád halálát,és azt is,hogy bár vannak hasonló kerekterű emberek,ők mégis más más személyek.
Nagyon rossz lehet Neked ez,de erőt kell venned magadon,és mielőbb lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!