Van itt olyan, aki a munkatársai miatt utálja a munkahelyét?
A munkahelyemmel még csak-csak kibékülnék, de a munkatársak megőrjítenek. Ellenségesek, utálatosak, de leginkább irtózatosan buták. A butákat szó szerint kell érteni. Tudom az öndicséret büdös, de sokkal intelligensebb vagyok a többiektől. Ez a főnökeim szerint is így van.:)
Lehet így létezni egy munkahelyen? Meddig lehet bírni hülyék között?
van....sajnos....
Bár sok emberrel nincs gondom,mégis egy-kettővel van.
Hülye buta szerbek.Ezt pedig szó szerint kell érteni.
De okoskodni és ordibálni azt tudnak:(
Nekem a középsuliban volt ugyan ez.
Egy idő után az ember bele fásul és befelé fordul. Vagy hozzájuk butul. Én az első voltam.
Sokáig nem lehet, de a muszáj nagy úr.
Később a munka helyemen is így volt. Minden nap más poszton dolgoztam. Rendszeresen cserélődtek az emberek egymás mellett. Volt hogy örültem, hogy XY mellé osztottak be. Volt hogy a gyomrom görcsbe rándult, hogy már megint Z mellett kell lehúzni 12 órát.
Biztos voltam benne, hogy nem csak én vagyok ezzel így.:)
Egyszerűen szörnyű köztük lenni. A szerencsém az, hogy van egy valaki, akivel jól kijövök. Egyébként már rég kibuktam volna. De sajnos nem dolgozhatom mindig vele.
A második jól írta. Az ember vagy belebetegszik a helyzetbe, vagy lebutul a szintjükre. Az utóbbit semmiképpen nem szeretném, ezért inkább depis lettem a helyzettől.
Nem tudom meddig bírom, de már nagyon fáradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!