Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kifizetik a mai melót?

Kifizetik a mai melót?

Figyelt kérdés

Ma mentünk kukoricásba dolgozni,de elkezdett esni az eső és haza küldtek.

Szerintetek ettől függetlenül kifizetik a napot ?

Hisz nem a mi hibánk volt,hogy nem tudtunk dolgozni.

Lehet rossz kategóriába tettem a kérdést,bocsi

2018. jún. 29. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a való életben 9-es! Ha majd felnősz és elkezdesz dolgozni akkor majd látod hogy nem úgy működnek a dolgok ahogy te elképzelted. Mondok egy példát: kihívsz egy szerelőt hogy javítsa meg a mosógéped. Kijön, nem tud vele csinálni semmit de a kiszállási díját ki kell fizetned. Termelt hasznot? Nem. Fizettél? Igen. Ennyike.
2018. jún. 29. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Te se dolgoztal mezogazdasagban. Ne keverd ossze a mosogepszereloz a napszamossal. Itt kvrara de nem fizetik ki ha nem csinalsz semmit. Itt nincs olyan h idot vesztegettel h kiutazol meg stb.. Sot az meg a jobbik eset hogy orabert kapsz, mert valahol teljesitmeny alapjan megy
2018. jún. 29. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem fogják kifizetni de meggyőződésem hogy ez így nem helyes és ennek nem így kellene történnie. Csak hangot adtam az ellenérzésemnek.
2018. jún. 29. 23:28
 14/14 anonim válasza:

Ha diákszövetkezeten keresztül dolgozol, akkor kérdezd meg tőlük, hogy ebben az esetben mi történik... kötbér van fordított esetben is, szóval nem olyan veszett ügy mint amilyennek tűnik.

Ha pedig nem rajtuk keresztül, akkor javaslom ezen változtass!! Csak így leszel mint munkavállaló védve és képviselve a munkáltatóval szemben hasonló vagy durvább helyzetekben.

2018. júl. 8. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!