Ha egy embernek kifizetik a taxiszámlát mert elromlott a kocsija, másnak is kifizetik ugye?
Persze trollkodás de kikívánkozik belőlem.
A munkahelyen egyik felfújt hólyagnak kifizette a cég a taxiszámláját. Mert szegénynek elromlott a kocsija és mivel jöjjön be az a szegény pára? A nagy Budapesten, a belvárosban mégis mivel jöjjön szegény csak busz metró villamos troli metró jár hát ez nem jó egyik se. Neki taxi kell hogy a IV-ből az V-be bejusson....
Kocsija rossz hát marad a taxi. A tömegközlekedés, a gyaloglás/bringa fel se merül.
És kifizetik neki a taxiszámlát.
Komolyan tervezem hogy én is viszek egy taxiszámlát nekem vajon kifizetik? Hát ha neki igen....
Agyam megáll. Taxiszámla. Mert nem képes felpattanni a buszra metróra mint más földi halandó.
Másik kollega meg agglomerációból jár be, a 86%-os vonatbérletet állnia kéne a cégnek (jogszabály) de még azt se fizetik.
Ennek meg taxiszámlát is.
Agyam megáll.
Majd még gyűjtést szervezünk a szegény nélkülözőnek.
Nem, Balázska, csak annak az egy embernek fizetik ki.
De a Balázska Kft.-nél ez fel sem tűnik a mazochistáknak, mikor napi 32 órában, 60-70 fokos melegben pakolásszák kézzel a tíztonnás darabokat percenként több ezerszer.
Én csak ezt kérdezem voltaképpen:
Komolyan tervezem hogy én is viszek egy taxiszámlát nekem vajon kifizetik? Hát ha neki igen....
A kérdés egyszerű és a helyzet is.
A főnököm főnökének fizetik a taxit ha elromlik a céges Volvo. Nekem nem.
Hidd el ha te is eljutsz arra a szintre te sem fogsz öltönyben izzadni a metrón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!