Nekem sok tapasztalatom van napszammal kapcsolatban. Nem fognak kifizetni.
2018. jún. 29. 10:56
4/14 A kérdező kommentje:
Ó hogy nőne köröm a pö(cs)ükre
Minden nap 4kor kelek,6ra érek ki,mert távolságival kell mennem
Dolgoztam kb egy órát és akkor mondták hogy mindenki haza
2018. jún. 29. 11:00
5/14 anonim válasza:
Ha szerencséd van, azt az egy órát kifizetik, ha nem, akkor semmit.
2018. jún. 29. 11:04
6/14 A kérdező kommentje:
Mármint nem mondták hogy mindenki haza,azt mondták,hogy aki akar az maradhat
Mondom köszi :D
Egy jó kis tüdőgyulát nem vállalok be
Ill.bevállalok,csak amíg otthon fekszek,fizessék azokat a napokat is ki :D
Na jó,reménykedek.
Elmenni muszáj volt elmennem,mert ez diákmunka,és ha nem jelentem be 24órával előtte hogy nem megyek,akkor vonnak 3500-at
2018. jún. 29. 11:11
7/14 anonim válasza:
De, persze, majd a semmire fizetnek. Jo vicc.
2018. jún. 29. 11:58
8/14 anonim válasza:
Milyen semmire?! Felkelt, elment dolgozni - mégha keveset is - majd visszautazott. Ez tetemes időveszteség és gondolom az utazás sem volt ingyen. Ráadásul nem az ő hibájából történt. Nekem volt olyan hogy járhatatlan volt az út a munkahelyemre mégse vonták le a hó végén azt a két napot amikor önhibámon kívül nem tudtam bemenni dolgozni. Az más kérdés hogy a napszámos munkások sokkal kiszolgáltatobbak és ezzel a munkavezető vissza is fog élni hogy állna karó a seggébe az ilyennek. A korrekt eljárás az lenne ha a napi munkabére legalább felét kifizetné.
2018. jún. 29. 13:05
9/14 anonim válasza:
Mire fizetne ki a munkabere felet? Megtermelt fel napi hasznot? Ugyehogy nem. Na ne rohogtess.
2018. jún. 29. 13:21
10/14 A kérdező kommentje:
Hát van utazgatás igen
4:40-re megyek ki helyi buszhoz,5:15-kor megy a távolsági busz,6:00kor vagyok ott,van még negyed óra séta és úgy vagyok ott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!