Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet munkát keresni...

Hogy lehet munkát keresni leendő levelezős egyetemistaként ha egyből két napot nem jönnék/hó? Hova kellek így?

Figyelt kérdés

Azt mondja meg nekem valaki van-e remény akármilyen munkahelyet találni, ha Msc-s (tehát nem épp pelyhes álló fiatalként) levelezős egyetemistaként havi kapásból 2, de lehet 3 hétköznap egyetemi képzésben kell részt vennem így nem tudok menni dolgozni? És akkor még a vizsgaidőszakról nem is beszéltem....

Hogy tálaljam ezt egy leendő munkáltatónak? Ha már az állásinterjún el kell mondani hogy levelezős képzés és akkor két hetente kapásból hiányoznék és ez így lesz még 2 évig.... és akkor még a vizsgák...

akármekkora munkaerőhiány van erre a felállásra szerintem 10ből 10 cég azt mondja hogy akkor köszöntük az érdeklődést....

Nincs igazam?

Van bármi remény is így ilyen paraméterekkel állást találni? Akár nem szakmai, hanem „tróger“ állást is? Vagy azt még annyira se?

2018. jún. 28. 12:15
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Akkor még egyszer: 5 éves képzést is végeztem munka MELLETT, tetszik érteni?

Akkor még 1: kollegámat fél év után kirúgták mert fél év alatt 4 pénteki napot hiányzott az egyetem miatt!

Engem még fel se vettek az egyetemre de a főnököm már most közölte ne is álmodjak róla hogy elenged-vagy mehetek állás után-

Na akkor már teccik érteni?

2018. júl. 3. 09:21
 22/22 A kérdező kommentje:

"Elmész dolgozni, megszeded magad pénzzel, "

Ja.. 10+ éve melózok és egy kutyaólra való nem jött össze.

Minbéres vagyok, mindig is az voltam. Amit keresek felélem.

Pedig van már 1 diplomám aztán mire jó. Semmire.

2018. júl. 3. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!