Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet munkát keresni...

Hogy lehet munkát keresni leendő levelezős egyetemistaként ha egyből két napot nem jönnék/hó? Hova kellek így?

Figyelt kérdés

Azt mondja meg nekem valaki van-e remény akármilyen munkahelyet találni, ha Msc-s (tehát nem épp pelyhes álló fiatalként) levelezős egyetemistaként havi kapásból 2, de lehet 3 hétköznap egyetemi képzésben kell részt vennem így nem tudok menni dolgozni? És akkor még a vizsgaidőszakról nem is beszéltem....

Hogy tálaljam ezt egy leendő munkáltatónak? Ha már az állásinterjún el kell mondani hogy levelezős képzés és akkor két hetente kapásból hiányoznék és ez így lesz még 2 évig.... és akkor még a vizsgák...

akármekkora munkaerőhiány van erre a felállásra szerintem 10ből 10 cég azt mondja hogy akkor köszöntük az érdeklődést....

Nincs igazam?

Van bármi remény is így ilyen paraméterekkel állást találni? Akár nem szakmai, hanem „tróger“ állást is? Vagy azt még annyira se?

2018. jún. 28. 12:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Kérdező, a kettes vagyok. "Baromság"? A másoddiplomámat így csináltam az általad elképzelt, baromság módon. Csak én TUDOM, hogy működik. 5 éven át meg tudtuk oldani, n"

Hát nálunk meg egy kollegámnak kellett felállni mert havi EGY DARAB pénteki napot kellett volna megoldnai hohgy ne kelljen jönnie (1 nap!!!) és még az se ment. Fél évig ment a huzavona hogy szabi betegáll aztán kirúgták fél év után!

Na erről enynit.

A tanulmányi szerződésről meg annyit hogy ki az a hülye cég aki ilyet köt velem ha a cég tev köre meg a diplomám nem is passzol.

Ki az a hülye aki fizeti a (mondjuk) kertésze képzését hogy az állatidomárnak tanuljon? Senki, sőt ha rájönnek hogy váltani akar még ki is rúgják.

2018. júl. 2. 09:24
 12/22 A kérdező kommentje:

"Ha nem a cég fizeti az iskoládat, tanulmányi szerződés akkor is kell."

Akkor csak röviden: a cég erre nem hajlandó ha hiányzok még kii is rúg.

Akkor folytatás? mert olyan ÚJ helyet találni ahol egyből azzal kezdek ismeretlen zéró perces emberként hogy... ekkor meg akkor nem jövök meg így meg úgy.... akkor oda kapásból fel se vesznek.

Tévednék?

2018. júl. 2. 09:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez esetben olyan helyen kell dolgozni, ahol ez is megoldható. Vagy marad a picsogás.
2018. júl. 2. 10:09
 14/22 A kérdező kommentje:

"Ez esetben olyan helyen kell dolgozni, ahol ez is megoldható. "

Na de könyörgöm épp az a kérdés hogy van-e ilyen hely.... én amit eddig tapasztaltam annak alapján állásinterjún úgy néztek rám mint egy marslakóra amikor elmondtam hogy egyetem levelezős.... be se hagyták fejeznem. Nem kellek így és kész.

2018. júl. 2. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Az önéletrajzodba írd bele hogy levelezőn tanulsz. Ha nem tetszik nekik, eleve be sem hívnak.
2018. júl. 2. 17:38
 16/22 A kérdező kommentje:

"Az önéletrajzodba írd bele hogy levelezőn tanulsz. Ha nem tetszik nekik, eleve be sem hívnak."

Beleírtam. Behívtak. És kérdésük hogy akkor ez mit is jelentene.... kezdem hogy havi 1 max 2 nap... hát az nekünk sok... bakker ha havi 1-2 nap sok akkor mi szarnak hívtatok be? és akkor mi kéne a nulla nap vagy mi?

2018. júl. 2. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Értjük. Csak neked nem megy ennek megoldása, mindenki másnak igen.
2018. júl. 2. 18:00
 18/22 A kérdező kommentje:

"Csak neked nem megy ennek megoldása, mindenki másnak igen."

Akkor újra leírom. Kollegámat a levelezős képzés és annak 1 napja/hó miatt KIRÚGTÁK.

Teccik érteni?

1 napot kellett volna megoldani valahogy a hónapban és még az se ment, fél év után lapát.

Azóta sincs állása.

2018. júl. 2. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:
De ha ennyire nem tudod megoldani, akkor miért erőlteted? Elmész dolgozni, megszeded magad pénzzel, utána majd ráérsz tanulni.
2018. júl. 2. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer: 5 éves képzést is végeztem munka MELLETT, tetszik érteni?

Nem akarásnak nyögés a vége, kérdező.

2018. júl. 2. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!