Mit feleljek arra a kérdésre hogy mennyi fizetésre gondolt?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, életem első interjúja lesz holnap és próbálok minél jobban felkészülni :D egy érettségim van és recepciós munkáról lenne szó Győr-Moson-Sopron megyében2018. jún. 18. 14:49
1/4 anonim válasza:
Sok sikert kívánok :-)
Szerintem nézd meg neten ebben a pozícióban mennyit fizetnek és a körüli árat mondj én kb 150-200 Ft mondanák aztán majd egyre több fizu lesz.
2/4 anonim válasza:
Recepciós? Akkor megnyugodhatsz, senki sem fogja megkérdezni, hogy mennyit akarsz keresni. jó pár helyen dolgoztam már recisként, ők döntötték el, mennyi a fizetés.
3/4 anonim válasza:
Ha középszintű végzettséget kérnek akkor 120 nettó ami minumum járna. Erre kell majd mondani olyan 140-160 ezret mivel pályakezdő vagy. Aztán vagy megadja vagy nem. Igazából ez a kérdés egy szűrő is, hogy mennyire vagy elszállva magadtól
4/4 anonim válasza:
Magasabb szinteken szoktak csak rá kérdezni, amúgy mondig egy kicsit a piaci értéked fölé kell lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!