Csak nekem furcsák ezek az álláskereső emberek?
Kedves 8!
Ezek az ismijeim eddig is ahogy te fogalmaztál "prolik" között dolgoztak eddig is. Van köztük aki diplomás, még se lép.
Miért kérjek a páromtól segítséget ha egyedül is tudok állást keresni? Meg had ne üljek már itthon évekig amíg rá nem lelek életem melójára... mert szomorú, de sokan erre várnak és addig más tartja el őket.
Akik kértek segítséget csak annyit tudtam hogy küldtem linket nekik. Az se érdekelte őket. Mikor személyesen tanácsoltam nekik küldjék be az önéletrajzaikat cégekhez vagy adjanak fel álláskereső hirdezést csak húzták a szájukat.
Kelet mao.
Kérlek, már engem is érdekel, írjatok várost, hogy hol van, ahol havonta találsz olyan munkát, ami jó is. :D
Mert ahogy elnézem, az előttem lévő többször is írta, és még egy darab várost nem sorolt fel senki, csak azt hajtogatjátok, hogy van, van és lesz.
Ennyire nem lehet várost mondani, vagy csak az előttem lévőnek van igaza, és nagyvárosokban laktok, ahol a legtöbbször az ember talál elfogadható állást ezért habzó szájjal lehet az ilyeneket mondani, hogy aki nem talál, az csak lusta, létminimummal megelégedő idióta, stb, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!