Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahhoz mi kell hogy valaki...

Ahhoz mi kell hogy valaki muszakvezeto legyen egy gyárban? Mit kell ahhoz tenni?

Figyelt kérdés
En is lehetnek az?? Ez sokkal könnyebb melo sokkal több pénzért. Azt mondjak regen a muszakvezeto is csak egyszerű munkas volt oszt eloleptettek egyszer csak. Mit tegyek hogy engem is eloleptessenek?? Iskolam is van okj-s szóval en tanult ember is vagyok.

2018. jún. 6. 18:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Mikor törödsz mát bele, hogy Neked az élettel van bajod.... eletkeptelen vagy, jar ezt szépiteni....

Ja és tanult se vagy, bár nem hiszem hogy felfogod az 1 bites agyaddal....

(És még mielott fenyegetnél privatban, egyszer már megadtam a cimem, es nem jottél, ugyhogy sporold meg magadnak)

2018. jún. 6. 21:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem te biztos nem adtad meg a címed, arra csak emlékeznék. Ja és én nagy ember akarok lenni és az is leszek, en tudom.
2018. jún. 6. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

En meg tisztan emlekszem, hogy megadtam. Obeliszk....

Es en meg biztos vagyok benne, hogy te most is senki vagy, és senkiként halsz is meg...

2018. jún. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!