Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmennél dolgozni olyan...

Elmennél dolgozni olyan helyre, ahol a barátod a főnököd?

Figyelt kérdés

Most végzek egyetemen (nem gimi után kezdtem), de még nem kapom meg a diplomát nyelvvizsga hiány miatt. Lenne addig egy irodai munka annál a cégnél, ahol a barátnőm dolgozik. A főnököm lenne. Hezitálok, mert félek, hogy megártana a barátságunknak egy ilyen stresszesebb munkahelyi viszony. Ellenben túl nagy luxusnak érzem azt, hogy elutasítsak egy állást, hiszen nincs most állásom.

Félek, hogy ha béna leszek, csalódást okozok neki, ez más munkahelyen nem lenne szempont. Viszont ha meg jól menne, akkor biztos nagyon jól tudnám segíteni a munkáját, ami mindenkinek jó.

2018. jún. 4. 06:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Én nem. Részlegesen volt már rá példa. Rokonoknál végeztem földi munkát pár hétig. És nem igazán volt kellemes, amikor unokatesóm stressszesen rámförmedt, amikor elbénáztam valamit.
2018. jún. 4. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már barátom magasabb pozícióban, volt ,hogy vezető pozícióban ő volt fent , de elvégeztem a munkámat és nem volt vele baj :D Sőt még motiváltuk is egymást :D Semmi probléma nem volt köztünk, ellenben a nagyfőnökkel már volt probléma, nem nagyon szórakoztam , hamar fel is mondtam az első szívatása után :D

Pont a barátom is bent volt és egyből mentem hozzá , hogy nekem ennyi volt még ma felnondok.. :D

2018. jún. 4. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Biztosan nem mennék el így dolgozni és nem is vennék fel senkit "magam alá" dolgozni a baráti körből. Nem azért, mert nem szeretem őket, hanem mert az üzletben nincs barátság, hogy ha valaki nem végzi jól a dolgát és le kell tolni, az azt gondolom kihat a magánéletre is. Nem keverném össze a két szálat. Ő talál más munkaerőt, te is találsz más munkát. Jobb ezt külön kezelni.
2018. jún. 4. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Pont így dolgozom, már 1,5 éve. A legnagyobb fejtörést nekem is az okozta, hogy hogyan fogunk a magánéletben működni, vagy hogy tudunk-e egyáltalán együtt dolgozni a barátság miatt. Nálunk jól alakult, a melóhelyen ő a főnököm, ha kimegyünk innen, akkor a barátom :) Szoktunk a magánéletben is néha melóról beszélgetni, de sosem érzem rajta, hogy hű de főnök. Nagyon jól kijövünk, hihetetlen korrekt ember a munkában is! Számomra ez egy nagyon jó döntés volt! :)
2018. jún. 5. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha más választásom nincs, akkor igen. De helyette próbálnék más helyen keresni, akár kevésbé "puccos" állást.
2018. jún. 6. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el.
2018. júl. 3. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!