Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen társasággal elmennél...

Ilyen társasággal elmennél külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Az egyik egy trehány ember, mindig más kárán tud érvényesülni..erősnek mondja magát de én látom hogy el balf**-z.

A másik egy határozatlan gyenge ember fizikálisan és mindenhogy nem tud egy határozott döntést hozni.

Erre itt vagyok én akit ez a kettő ember bizonytalanit el, és nem tudom mit is csináljak, ezért nemet mondtam az egészre viszont még mindig lenne esély elindulni de velük...nekem nem tetszik ez az egész igy mit tennétek? 25f

2017. okt. 3. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kell csoportosan menni , nélkülözhetetlenek valami októl ? Mérlegeld át alaposan és aztán dönts .
2017. okt. 3. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, milyenek a többiek, csoportosan sosem mennék, mert ott mindig egy kalap alá lesztek véve, hiába lennél te akármilyen jó is! Ilyen felállás esetén ez fokozottan igaz!
2017. okt. 3. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Csapatban menni néha jó, néha rossz.

Egyrészt ha baj van (betegség, baleset vagy ellopják valamidet) jó, hogy nem egyedül vagy és tudnak segíteni. Előny az is, hogy közösen béreltek egy lakást, közösen jártok haza autóval és így olcsóbb az élet.

Másrészt meg alkalmazkodni kell. Ha egymás között nem tartotok össze, vagy nagyon más az elképzelésetek, akkor pokollá teszitek egymás életét. Ha egyikőtöknek nem jön be az ottani élet, akkor titeket is érint, ha idő előtt lelép.

Csak olyanokkal menj együtt, akikkel jól együtt tudsz működni, akikkel könnyen alkalmazkodtok egymáshoz. Ha jól értem, itt nem így van, tehát velük ne menj.

2017. okt. 3. 11:57
 4/5 anonim válasza:
ezzel a káosz brigáddal ne menj
2017. okt. 3. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyen társasággal a sarki boltba nem mennék, nemhogy kiszolgáltatott helyzetbe, külföldre dolgozni.

Én egyedül költöztem ki.

2017. okt. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!