Mentetek már be dolgozni smink nélkül?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 15:15
11/20 anonim 

válasza:

Apolom, de akinek volt mar cystic acne-ja, az tudja, hogy maradando karosodast okoz a boron, amit nem lehet teljesen eltavolitani, egyutt kell elni vele. Volt, amikor huvelykujj nagysagu lila, verrel teli cisztam volt az allvonalamon, a munkahelyemen a kollegano kerdezte ez neked mi? Vagy olyan is, hogy a hegekre, bemelyedesekre kerdezte ugyanazt egy masik..vagy bejott az ugyfel az uzletbe, es szet sem nezett hanem hozzam kezdett el beszelni, es az volt a tema 2 perc utan, hogy milyen kremeket ajanl nekem.. vagy a pasi, aki bejott, pattanasos kepunek nevezett. Meg vannak peldak de mar nem sorolom, ezert erzem jobban magam alapozoval, mert azzal legalabb a borom tonusa szep, es nem latszanak a foltok. Voltam borgyogyasznal, kozmetikushoz is jarok. Remelem sikerul olyan allapotba hozni a borom egy ido utan, hogy ne kelljen az alapozo mert tudom, hogy karos.
12/20 anonim 

válasza:

Nincs szugsegen ra
Tartos szempilla festesem van es tetovalt szemcsik
Tobbre nincs szugseg
13/20 anonim 

válasza:

Utolsó, neked inkább egy nyelvtankönyvre van "szugseg".
14/20 anonim 

válasza:

Életemben nem sminkeltem, valahogy túléltem eddig
40N
15/20 he84 

válasza:

Figyelj 11-es válaszoló, elhiszem hogy nehéz, de akkor is ne törődj azzal, amit mások mondanak, kérdeznek az arcodról, nézd levegőnek őket ilyenkor. Az arcod ápolása, a kozmetikus a legfontosabb türelemmel, nem az alapozó általi eltakarás. Ha pedig valaki netán krémet javasol rá, az nem baj, fogadd el és próbáld ki, hátha segít.
16/20 anonim 

válasza:

Igen, de akkor ott helyben sminkeltem ki magam.
Én szeretek sminkelni, ráadásul olyan helyen és pozícióban dolgozom, ahol azért nem árt és jó benyomást kelt a smink - visszafogott, szolid smink, nem parti meg bohócsmink.
17/20 anonim 

válasza:

Az a csoda, ha úgy megyek :D
De ha igen, akkor csak egy kis alapozó szemkörnyékre, tus, szempillaspirál, esetleg szájfény
19/20 Lippóczy Ákos 

válasza:

Ha nincs smink, be se megyek!--Ez a 23. munkahelyem, de ki bánja a smink a lényeg, ki tudja meddig élünk!
20/20 anonim 

válasza:

Smink nélkül nem élet az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!