Volt már veletek olyan, hogy új munkahelyen első nap után nem mentetek vissza dolgozni soha többet?
Nem rólam van szó, csak ismerősöm ezt csinálta. Egy gyárba ment dolgozni, 1 napot, és szó nélkül otthagyta őket :D
Nem egy ilyen kis csapatot/céget.
Kb. minden munkahely ilyen.
pénzért vannak ott az emberek na.
Most ahol vagyok 8 hónapja egy cégnél, na ott is az első napon volt nagy "fejvágás", tőlem is meg a többiektől is.
Vicces volt csak nem nevetett senki, de mégis ott vagyok majdnem egy éve.
De most kezd érdekes lenni a történet, de az más "mese".
Már milyen következménye lenne ? nem tetszik és kész. Következménye csak a munkaügyi központos közmunkának lehet, nem tetszik, nem mész, kizárnak.
Egyszer jelentkeztem a húsiparba, maradtam volna, de átvertek és annyi is volt. Egy műszakot hirdettek (6.00-tól- 15.00-ig), aztán még este 8.00-kor is ott voltam. Második napon ugyanebben volt részem, úgyhogy a 3. napon én már nem mentem be. 2 x 13 óra munkám, rongyos 11 ezer forintot ért, no comment.
Egy lány akivel ott ismerkedtem meg, egy pékségben dolgozott és váltani szeretett volna, 2 órát sem volt ott és elment a fenébe, joggal.
ha fejvadász cégen keresztül kerültél oda, akkor beszálnak hogy ennek az úrnak nem kéne többet munkát adni.
Nem fognak onnantől kezdve foglalkozni az önéletrajzaiddal :) Feketelistára kerülsz.
Én elmentem egy interjúra, vártam 1 órát. Eljöttem és ez történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!