Nektek volt már olyan hogy elmentetek időre állásinterjúra, "ránéztetek" a cégre, a környékre és nem mentetek be, hanem irány haza?
Nem volt, mert mielőtt jelentkeztem, megnéztem, hová is adom be az önéletrajzot. :)
20N
Volt bizony. És nem bántam meg. 1 héttel miután lemondtam az interjút, történt is náluk egy durva baleset.
Nem állásinterjús a történet. Talán illik ide..
Díjbeszedő voltam. Kaptam a listát, hova kell mennem. Nem tudtam semmit se arról a környékről.
Férjem látta előző este a számlákat...
Nem mondott semmit, de olyan sejtelmes volt hogy gondolhattam volna mire érti...
Elmentem, leszáltam a buszról. És bizony majdnem sarkon fordultam. Én ide be akarok menni, és pénzzel szeretnék kijönni.
Akiket otthon találtam, és fizettek oké volt. Akik nem tudtak fizetni, na azért nem mentem vissza.
Jelentem megúsztam balaeset nélkül. De az az " aura amit akkor éreztem, talán azóta nem is éreztem ilyent. Nem is tudom minek lehet hívni : félelem, biztonságérzet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!