Csak én találkoztam ennyire bunkó Hr-essel?
Figyelt kérdés
Voltam jó pár állásinterjún. De hogy így még sose. Mikor láttam a hírdetést és felhívtam, felháborodott hangon mondta be kell menni és eldönteni. Pedig csak annyit kérdeztem mikor szabad? Na. Oda értem 10 perc alatt. Felkísértek. A recepciós alig mert bekopogni hozzá, láttam félt tőle. Fennhangon kiszólt várjak. Majd behívott. Ott nyitva volt egy ajtó és még egy iroda. Izgatott voltam. Azt hittem oda kell mennem. Rám kiabált mi a fenét képzelek magamról, álljak meg. Ekkor kimentünk. Lementünk hogy megmutassa a helyet. Ott vártunk vkire. Ott is rám szólt ne mozduljak. Végig mentünk majd vissza az irodába. Ott kérdezősködött mit dolgoztam eddig. Mikor felsoroltam pofákat vágott és hümmögött. Nem kicsit volt lenéző egész végig. Folyamatosan végig nézett rajtam. A kezem, a körmeim, a cipőm, a táskám, mindent. Kérdezte mikor szeretnék kezdeni? Rávágtam ha lehet akkor hétfőn. Ő meg hogy hogy gondolom ezt, nem így működik, előtte el kell mennem orvosi alkalmasságira. Megkaptam hozzá a papírt. Eljöttem és úgy döntöttem ilyen helyre nem megyek. Nem kicsit alázott meg.2018. jún. 2. 14:42
1/1 anonim 

válasza:

Találkoztam hasonlóval.Ő édesmázas volt felvételkor,de mikor egy hónap múlva leszámoltam,direkt pár órát váratott mire aláírt egy papírt,hogy el tudjak menni,és ugyanilyen hangnemben beszélt velem,mikor rá mertem kérdezni hogy mikor ér rá.Nem sajnálom a helyet már csak ezért se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!