Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki meglop a munkahelyemen,...

Valaki meglop a munkahelyemen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben feltűnt, hogy hiányoznak 10-20e Ft-ok a pénztárcámból. Elég sokára, de összeraktam, hogy ez csak a munkahelyemen tűnhet el belőle. Mit tegyek?

Próbáljam lebuktatni, hogyan, és milyen bajt zúdithatok ezzel a fejemre?

Vonjam le a tanulságot, és apróval a zsebben járjak be dolgozni?

Egy komoly multinál dolgozom, mindenki jól meg van fizetve, mégis.... Tán a takarító személyzet?

Köszönöm a válaszokat!

#lopás #eltűnő pénz
2018. máj. 29. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Azonnal jelentsd! Ez komoly összeg!

Amúgy meg hordj magadnál egy kis táskát, amit mindenhova - vécére, büfébe, bárhova - egyfolytában magadnál hordhatsz. Abban hordd a pénzed.

Vagy szerezz be valami kisebb széfet/zárható szekrényt, és tedd be.

(A régi pénztárcádat meg hagyd ott ahol eddig volt, vegyél ki belőle mindent, és hagyj ott egy cetlit valami "Rohaggyálmeg, gondoltam hogy te voltál, de most már le is buktál" felirattal. Ha jó emberismerő vagy, akkor - miután megbizonyosodtál, hogy elmozdult a cetli, ergo valaki elolvasta - nézz mindenkinek mélyen a szemébe "gyanús" pillantással, hátha lebuktatod és elkapod a tettest)

2018. máj. 29. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Valahogy buktasd le, bárki lehet csak van ott kamera? felvételen nézzétek meg vagy vegyél egy olcsó akció kamerát és állíts neki csapdát majd a kamera fel veszi aztán mehet a főnökségnek.
2018. máj. 29. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Komoly egy multi lehet, ahol mint szabad préda hever a táskád a pénztárcád, se szekrény, semmi ...
2018. máj. 29. 00:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Bizalom van a munkahelyen, de zárható is a többek által használt iroda részünk, de a napi jövés menésben, nyilvánvaló, hogy többször nyitva marad.
2018. máj. 29. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1) használj kártyát, fölösleges folyamatosan ennyi pénzt magadnál tartani

2) hogy nem jutott eszedbe még szólni a vezetőségnek? Valószínű nem csak téged lopnak meg

2018. máj. 29. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy ennyire nem érint 10-20 ezrek hiánya

Szólj a vezetőségnek!

2018. máj. 29. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Énvelem is megesett. Közvetítőnek dolgoztam, az egyik étteremben ahova mosogatni küldtek, két egymást követő nap is eltűntek bankjegyek a kabátom zsebében hagyott tárcámból. Az első nap után még hitegettem magamat, hogy talán elhagytam valahol, vagy ilyesmi, a második után már egyértelművé vált. Azóta, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs öltözőszekrény, nem hagyom a kabátomban a tárcámat, hanem beviszem magammal a munkaterületre. Ott amúgy szóltam a dologról, erre pár nap múlva a hely felhívta a közvetítőt, hogy engem ne küldjenek többé oda, mert nincsenek megelégedve velem. Valószínű, hogy valaki mosta valakinek a kezét.
2018. máj. 29. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Bankos vagyok, nálunk is előfordult: több embertől lopott... lebukott és azonnalival repült.
2018. máj. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!