Mit tegyek, ha nem vgyok jó semmire?
Figyelt kérdés
A munkaban hibazok, keves az önbizalmam , nincs is mire , folyton szórakozott vagyok , hibázom, ha szidom magam es parancsolom magamnak h ne legyek ilyen , csak meg rosszabb lesz, mert extra szorongast erzek , mar gondoltam h nem akarok többet élni , a gondjaim megondhatatlanok , 40 eves nö vagyok , nem sikerult jó megelhetest kialakitsak magamnak a valasom utan, ami mar több eve volt .
Csak ostorozom magam , de csak rosszabb lesz
2018. máj. 28. 21:51
1/5 anonim 

válasza:

Ne ostorozd magad. Kereshetsz egy könnyebb, egyszerűbb munkát. Vagy egy pénzes fickót.
2/5 anonim 

válasza:

Semmit ne tégy, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és élj úgy, ahogy tudsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó
2018. máj. 28. 22:37
4/5 anonim 

válasza:

Jó lenne tudni, hogy mivel foglalkozol, mit dolgozol, miért nem tudsz összpontosítani. Lehet valami másba kéne vágnod a fejszédet, miért nem próbálkozol más területeken, egyszer csak megtalálod azt a valamit és önmagadat.
5/5 anonim 

válasza:

Ahh ugyanez...
Maganeletem romokban,munkam sincs, baratnom se nagyon van.
Merre.laksz?
40/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!