Nagy dilemmában vagyok, menjek vagy maradjak?
Több mindent tehetsz.
Amúgy nem hagynám hogy tönkremenjen az "életem" úgymond.
Pár tanács:
1. ha elviselhetetlen a hely akkor simán felmondasz és hazamész, utána otthonról pályázol.
Amúgy meg nézegess interneten cégeket és keresd meg őket.
Nekem volt pár hely ahol mondtam hogy innen lépek le mint a huzat, a cégnek sem jó és nekem sem jó, senkinek sem jó, repülővel nem lehet víz alatt közlekedni, ez senkinek sem jó.
Mondjál fel és keress másik helyet, én is felmondtam párszor, engem is küldtek haza, most 1 éve vagyok egy helyen, interneten találtam a céget.
Tetszik??
Biztos, 1 évig kerestem állást, "ezt adta a gép".
Mondom van amikor takarítok.
Amúgy előtte 1 évig voltam interjún vagy 200 cégnél, kis dumcsi, majd mondták hogy jelentkeznek, gondolhatod mi lett belőle.
Amúgy fizetés mondom jó, azzal nincs gond, kapom.
Annyi hogy céges autó, mobil, notebook ilyen itt biztos nem lesz, pénzem megkapom de mást nem igen várhatok erről a helytől.
Jó még premiumként kaptam munkavédelmi bakancsot, 1 kabátot, meg egy felsőt.
Na azért várjál csak.
Elmondom mi volt a baj az előző helyekkel.
1. pénz is vicc volt, de:
Életveszélyes lett a cég, komolyan azt vártam mikor lesz tömegverekedés, mindenki ordibált mindenkivel, "diliház".
Szal én ilyenek miatt mondtam fel, hozzáteszem amúgy éhen is haltam volna azokból a pénzekből, vagy halálra fagyok télen mert nem tudok majd kabátot venni, úgymond kényszer-állások voltak.
Most egy 3 kerekú autóval is lehet menni előre, de az is "kényszer megoldás", ennyi.
Figyelj, ha van lehetőséged, és nem érzed jól magad így, kockáztass.
Nekem nincs lehetőségem egyenlőre, nem kockáztathatok, de ha lenne, és valamivel jobb is, akkor már húznék is a jelenlegi helyemről.
Hasonlóan vagyok, csak én a régi helyen, hogy már a munkámat sem bírom annyira, és van egy része amit nagyon szeretek csinálni, arra viszont nem keresnek erre senkit.
De lassan már egy messzebbi állást is bevállalnék, csak innen hadd menjek. Én azt mondom, menj el onnan. Sok sikert amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!