Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez másnak is rosszul esett...

Ez másnak is rosszul esett volna, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
A munkatársnőm már egy éve ott volt nálunk. Összebarátkoztunk mivel csak ketten voltunk csajok. Mindent meg tudtunk beszélni. Ajándékot adtunk egymásnak ha olyan esemény volt. Bizalmas dolgokat osztottunk meg egymással. Úgy érzem én nagyon megkedveltem és ő is engem. Nemrég felmondott. Éppen még egy hete lett volna. Tegnap felhívták hogy az utolsó napokban nem kell jönnie már. Én reggel tudtam meg mástól hogy nem jön már. Majdnem elsírtam magam, erre nem számítottam. Arra meg végképp hogy nem szólt! Én hívtam fel mi történt. Ő meg hogy gondolt rám, írni akart. Jó megértem, sokként érte ez a dolog, de egy rövid üzi nem ártott volna....
2018. máj. 25. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak munkahely, nem egy párkapcsolat. Ne akarj többet
2018. máj. 25. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, elküldtem véletlenül. Szóval ne akarj többet belelátni, mint ami van benne.
2018. máj. 25. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező, asszem nekem is rosszul esett volna.

De 1. Valahol igaza van az előttem írónak. Nem érdemes túlságosan összemosni a munkát és a magánéletet.

2. Ha tényleg olyan jóban vagytok, lehettek barátnők ezután is.

Keresd a volt kollegád magánúton. Ha vevő a barátkozásra, akkor megmarad a kapcsolat.

2018. máj. 25. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!