Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szakon végeztél és mit...

Milyen szakon végeztél és mit dolgozol most?

Figyelt kérdés

Milyen végzettséged van papíron, és hogyan helyezkedtél el vele (vagy nélküle), mivel foglalkozol most? Miért jelentkeztél arra az adott szakra/miért végezted el az adott szakra, mik voltak a terveid akkor? Ha nem valósítottad meg ezeket a terveket, akkor miért, mi történt? Változott az érdeklődési köröd, te döntöttél így, vagy egyszerűen nem tudtad megvalósítani a terveidet? Elégedett vagy a mostani munkahelyeddel? Tervezel valaha váltani?

Kíváncsian várom a tapasztalataitokat. Kicsit félek, hogy nem sikerül majd megvalósítanom az álmaimat. Nem szeretek kompromisszumokat kötni az élettel. Remélem Nektek sem kellett. :)

18L

2018. máj. 24. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez az IT rendszerelemző mit takar? Programozóként kérdezem
2018. máj. 25. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Pénzügyi ügyintéző, soha nem dolgoztam benne. Katona lettem.
2018. máj. 25. 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Rendszergazda a végzettségem, most kamionsofőr vagyok.
2018. máj. 26. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Élelmiszeripari mérnökként végeztem 20 éve. Azt hittük, hogy jó szakma lesz, mert élelmiszerre mindig szükség van, de közben sorra csődbe mentek a kaja gyárak.

Jó ideje gyógyszergyárban végzek sokkal több pénzért mérnök melót.

Az évfolyamtársaim közül alig páran maradtak az élelmiszeriparban.

2018. máj. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!