Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szakon végeztél és mit...

Milyen szakon végeztél és mit dolgozol most?

Figyelt kérdés

Milyen végzettséged van papíron, és hogyan helyezkedtél el vele (vagy nélküle), mivel foglalkozol most? Miért jelentkeztél arra az adott szakra/miért végezted el az adott szakra, mik voltak a terveid akkor? Ha nem valósítottad meg ezeket a terveket, akkor miért, mi történt? Változott az érdeklődési köröd, te döntöttél így, vagy egyszerűen nem tudtad megvalósítani a terveidet? Elégedett vagy a mostani munkahelyeddel? Tervezel valaha váltani?

Kíváncsian várom a tapasztalataitokat. Kicsit félek, hogy nem sikerül majd megvalósítanom az álmaimat. Nem szeretek kompromisszumokat kötni az élettel. Remélem Nektek sem kellett. :)

18L

2018. máj. 24. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságtechnikai mérnök a végzettségem.

36 vagyok, szakmámban eddig 3 hónapot dolgoztam, összesen.

De szerintem kb. annyi is.

Minden mással foglalkoztam már, jó szakács még nem voltam.

Most ipari gépekkel foglalkozunk a cégnél ahol vagyok.

2018. máj. 24. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Építőmérnökként végeztem, a szakmámban 2 hónapot dolgoztam. Jelenleg Németo.-ban vagyok kőműves az építőmérnöki fizetésem 8-szorosát keresem meg, bár túlórázom is.
2018. máj. 24. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
26%

Kedves utolsó, azért ezt nehezen tudom elképzelni.

Édesapám is építészmérnökként dolgozott, most vonult nyugdíjba, 370-et keresett havonta, kényelmesen, egyszerű alkalmazottként.

Nem azt mondom, hogy sok, de azért nem hinném, hogy nettó 9000 eurót keresnél kőművesként.

Mellesleg, miért kőművesként dolgozol Németországban, miért nem mérnökként? Akkor tényleg sokszorosát elraknád, mint így.

2018. máj. 24. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Édesapám is építészmérnökként dolgozott"

2-es vagyok, én nem vagyok építészmérnök.

2018. máj. 24. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügyi és számviteli alapszakot végeztem, jelenleg számvitel mesteren vagyok. Még nem volt meg az államvizsgám, de egy hónap alatt (a kiválasztási folyamat hossza) találtam munkát a szakmámban. Azóta, és jelenleg is könyvelő vagyok egy magyar multinál (nem ssc).

Eredetileg azért jelentkeztem erre a szakra, mert könyvvizsgáló szerettem volna lenni, de kiábrándultam belőle. Az érdeklődési köröm régebben az informatika volt ,ez a mai napig nem kopott meg, szóval szeretném a számvitelt és az informatikát összekötni.

Szeretem, amit most csinálok, de nem akarom örökké ezt csinálni.

2018. máj. 24. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
M
2018. máj. 24. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Milyen álmaid vannak kérdező?
2018. máj. 24. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:
9%
CEU-n végeztem gender studies szakon és jelenleg Spanyolországban mosogatok.
2018. máj. 24. 19:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Adtam zöld kezeket, de nem kárörvendésből. Kicsit ironikus szomorú történetekre like jelet nyomni, de ezzel csak azt értékelem, hogy a kérdésre válaszoltatok. :) Rossz olvasni ezeket a sorokat. Főleg a tied, CEU-s válaszoló, de szívből remélem, és tudom, hogy ez csak egy ideiglenes állapot.

(Az érdeklődőnek: fordítani, szerkeszteni, írni szeretnék.)

2018. máj. 24. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kozgazdasz vagyok, most Zurichben egy bankban vagyok IT rendszerelemzo. Hagyomanyos kozgarazda munkat 1 evig csinaltam az egyetem utan, azota IT.
2018. máj. 25. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!